Finns bara ett att säga..

2009-05-30 - 22:32:22
När vinet glöder i de fyllda glasen och vi börjar bli i gasen,
då lossar tungans band.
Vi som gått omkring och vart så blyga vi slutar upp att smyga,
modet kommer efterhand.

Hej, tjo och klackarna i taket!
Nu visar vi helt naket hur modiga vi är.
Inga ord kan bli för stora, vad har jag att förlora?
Så är det med det!

Alla rus i stora famnen och skeppet söker hamnen och vänskapen är varm.
Livets gåtor blir så uppenbara och dem kan jag förklara när du vilar på min arm.
Senare när berusningen har lagt sig och det som jag har sagt dig verkar ganska meningslöst.
Då undrar jag över hur du ser mig, man får se upp hur man beter sig och då skrattar jag nervöst.

Mitt hjärta har en frusen inneboende med pajat självförtroende som inte mår så bra.
 Hon plockar fram allt det jag gömmer och minns allt det jag glömmer och säger att hon är jag.






Igår - Chaufför
Idag - Hemma fru?!


Ensam hemma 1

2009-05-27 - 21:34:44
Första dagen/kvällen jag är ensam hemma sen jag flyttade ihop med gubben. Känns lite små tråkigt, ingen att prata med och ingen att se på tv med. MEN, jag klarar mig. Saknar naturligtvis gubben, men i morgon ska jag fara för att hämta hem honom från Lycksele. Efter att han gjort bort halkbanan : )

Idag efter jag hade slutat åkte jag ner till Familjen Lövgren/Lindmark. Hade en planerad lunch dejt med Eva och drängen. Vi åkte upp på byn och käkade och snackade en massa skit. Jag måste säga att jag saknar dom stunderna, snacka skit, dricka vin för att bli fin, och vika mig i skratt : ) Fick snusa på drängen en hel del också, tror jag måste åka dit oftare så jag får "suga in ungdomen" då jag börjat få åldersnoja : P Eva såg till att jag fick byta blöja på skrutten, och jag tror nästan att Eva kände att jag höll på att ta honom ifrån henne : P Haha, kan bara inte låta bli bäbisar när jag är i närheten av dom. Samma sak med Noah, han hade jag kunnat ta med mig hem från Sollefteå. Bara att erkänna, bäbisar är underbara! : )

Regnat heeeela dagen, men nu ser jag den blå skyn igen. Men jag tror inte att blåsten ger med sig?




Nääe vet ni vad, jag har ingenting mer att tillägga.




Bil sökande
Frisyr sökande
Informations letande
Nyfikenhet och längtan




Thomas, jag älskar dig!

05:08

2009-05-23 - 22:05:31
Visst är det underbart när man ställt klockan på 06:00 för att kliva upp och gå på jobbet, men så ringer någon "rolig" jävel klockan 05:08 och säger att dom är från Polisen. Sist jag pratade med Polisen i telefon, så presenterade dom sig vid namn och var dom är stationerade. Gjorde dock inte denna person. Hade det då varit en ROLIG "busringning" så hade jag väl inte sagt nåt. Men den här var ju inte ens i närheten av rolig. Så nästa gång ni får för er att ringa.. lägg till lite humor. Eller så kan ni ju inte flåsa lite sexigt i luren.


Work work, i like it! Dels så känns det som man gör nytta, och sen är det ju inte alls fel när pengarna kommer in på kontot den 27e. Och just nu är jag så black så man ser nästan igenom plånboken. På onsdag kommer lönen, och det innebär att jag ska gå på lunch dejt med Eva och Adrian : ) Gubben kommer att vara i Lycksele onsdag till torsdag, så jag passar på att dejta andra då ; P Ska hämta honom på torsdan när han kommit tillbaka till Lycksele från halkbanan. Jag tror verkligen att det kommer att gå vägen den här gången, jag ska puscha på honom så han klarar det ; ) Men å andra sidan tycker han ju att det är så fruktansvärt tråkigt att köra bil, så det är ju egentligen bortkastade pengar ; P



Nej, nu måste jag gå och duscha innan klockan blir allt för mycket. Blir en tidigare kväll ikväll känner jag, sen ska jag slå av ljudet, ställa Antons väckarklocka. Då kan INGEN störa min skönhets sömn i natt.


Ha en fortsatt bra kväll allihop, vad ni nu än håller på med.


Tjarå!




Hjärtat, du och jag mot världen! :)
Jag älskar dig, enormt mycket!



Tisdag kväll

2009-05-19 - 23:00:44
Nyss hemkommen till gubben, jobbade några timmar idag. Jag skulle ljuga om jag sa att det INTE var skönt att vara hemma, men samtidigt känns det bra när man gjort ett arbetspass. Sen svider det ju inte direkt när pengarna kommer in på kontot heller : ) Men som sagt, det har varit skönt att vara hemma några dagar.. Håller jag kanske på att bli bekväm? Eller kanske obota lat? Naaah, tycker att jag håller mig sysselsatt mest hela tiden oavsett om jag är på jobbet eller hemma.
Igår började jag tvätta kl 12, och var inte klar förän klockan var närmare 23 tror jag. Tar ju en sån fruktansvärd tid att tvätta i tvättstugan. Så snälla tomten, till jul vill jag ha en egen tvättmaskin!

Sen satt jag ju naturligtvis och bläddrade på nätet.. och gissa vad jag hittade? Jo, en 32" tv och högtalare. Den vart ju så klart efterskickad, kommer väl om en vecka eller två. Varför kan jag aldrig hålla i pengarna? Tror jag måste gå en kurs i själv diciplin eller nåt, för det här håller inte. Kanske måste skaffa mig en hobby, så jag inte gör av med pengar på skit. Det blev en sådan, fast i svart : )




Har iaf bestämt mig för att sluta äta godis, chips och en massa onyttigt. Vågen står på ALLDELES för mycket just nu, och kläderna börjar bli små. Måste vara nå fel på tvättmaskinen som krymper mina kläder ; ) Konstigt att inte gubbens kläder krymper, eftersom vi tvättar kläderna tillsammans ; ) Konstigt det där, oförklarligt. Man kanske skulle ha börjat röra på sig också? Men först måste jag bli av med mig trötthet, är helt slut på när jag kommer hem från jobbet, och att kliva upp tidigare finns inte på planeringen. Kanske skulle ha kollat blodvärdet? Har pratat länge om det, men aldrig tagit tummen ur och gjort det. Så, vem känner sig manad att ge mig en spark i arslet så jag kommer igång?



Vart även en och annan tanke ägnad åt Mattias idag, jag saknar honom så otroligt mycket! Det gör ont, jag minns bara att han hade ett underbart skratt, men jag kom inte ihåg hur det lät. Men det var verkligen ett sånt skratt som man inte kunde låta bli att le åt. Han lyckades alltid göra en glad, fanns ingen mer omtänksam människa än han. Han var verkligen speciell, han var och är en ängel!


Dom här två killarna betyder otroligt mycket!




Pratade med Eva en stund ikväll, fick höra lite om Adrian. Måste bara fara dit någon dag och hälsa på, ska kolla vilken dag jag är ledig och har tid. Köpa med mig nå fika och fara dit.. fast jag skulle ju sluta med sånt. Ni ser, jag lär mig aldrig. Aja, kan ju köpa en blomma eller nåt istället då : ) Saknar att umgås med Eva, har alltid haft roligt med henne. Men tiderna ser inte likadan ut nu som då. Det är konstigt hur man glider ifrån varann. Vi håller ju fortfarande kontakten, men vi umgås inte på samma sätt. Ska försöka ändra på det.




Nu ska jag gå och pussa på gubben som sitter och pratar i telefon. Upptagen man det där ; )






Thomas, du är underbar. Och jag älskar dig så mycket att tiden står stilla!






Tjarå!


22 år ung.

2009-05-18 - 15:37:37

17/5 - En jätte bra dag! Började medatt vi åkte till Vilhelmina på Hotellet för att bli bjudna på mat av Svärmor, Svärfar och Markus. Åt jätte gott! Fick även presentkort på OK, vilket är kanon! Då kan jag tanka, när jag behöver göra det : ) Sen när vi kom hem från V-mina var det bara att sätta sig i bilen för att åka till Dorotea och hälsa på Mamma och Pappa. For först till Mamma, men dom skulle precis äta, så vi åkte till pappa medans. När vi kom dit satt ju naturligvis dom också och åt :P Efter ca 2 timmar där begav vi oss till mamma igen, för att äta lite tårta : ) Av mamma fick jag en dataväska som jag tänkt köpa ett tag, måste ju ha nånstans att stoppa undan datorn, och ha något att bära den i när jag åker till Dorotea. Pappa betalade för stötdämparna till bilen, vilket jag är glad över.. Då slapp ju jag ; ) Och gubben, han hade köpt Mando Diaos skiva åt mig. Jag som hade tänkt köpa den själv, men han hann före. Så nu har jag nåt nytt, underbart att lyssna på i bilen. Alla andra skivor är lite ut tjatade : P
TACK ALLIHOPA FÖR EN PERFEKT DAG!


Var till Östersund med Mamma och Bror i lördags, så jag fick bestämma väska själv där : )
Kanon snygg, och lämpligt stor, mycket fack osv. Helt perfekt! Sen var den ju naturligtvis grön, vilket jag är väldigt svag för. Anton hittade sig en kostym till examen, svart kostym med lila skjorta och skit snygg slips. Jag fick välja skjortan, och han verkade gilla den : ) Kanske får välja kläder åt honom fler gånger ; ) Han kommer att bli kanon snygg på avslutningen. Det blir lite besvärligt det där med examen. Både Basses bror och min bror går ut samma dag. Vilket kommer att resultera till att jag åker till Dorotea och Basse blir kvar i Åsele.Var in på en affär där jag hittade ett par hörlurar, skrattade lite när jag såg dom.. Var tvungen att ta ett kort. Tänkte försöka mig på att lägga in dom, så ni får se.


    

Antons kostym, Min dataväska, och hörlurarna jag skrattade åt..




Jag måste bara säga att jag har det helt enkelt bäst. Jag har en underbar familj, underbara vänner (trots att dom bor långt bort), och jag har världens underbaraste pojkvän. Han gör min dag till något bättre. Han finns alltid för mig. Ställer upp i vått och torrt. Han är min bästa vän, finns ingen som honom! Jag skulle inte kunna tänka mig att vara utan honom. Otroligt värdefull för mig! Thomas, jag älskar dig!









Jag måste även passa på att lägga upp några låtar som det lyssnas flitigt på.


Öris och Ågren - Tji mitt namn






Mando Diao - Gloria






Erik Hassle - Hurtful






Sen slutligen.. En bild på världens sötaste, charmigaste Noah!






Nu ska jag fortsätta med det jag planerat idag.. tvätten!



Tjarå! / STG

Familjen Lindmark/Lövgren!

2009-05-05 - 09:55:57
Grattis till lill drängen, Eva och Markus!
Om ni bara visste hur otroligt glad jag är för eran skull!
Kommer och hälsar på någon dag, när ni installerat er lite med guldgossen hemma : )


Grattis igen!!


Kika in hos Eva på henne blogg för att se underverket! : )



RSS 2.0