Gull unge!

2009-09-27 - 17:41:11
Jag kan inte förstå hur folk har energi och idéerna till att skriva blogg dagligen? Dom kanske har otroligt innehållsrikt liv, eller kanske bara en massa strunt att skriva ner?
Igår var vi till Dorotea, hade riktigt kul :)
Orkar dock inte skriva nåt speciellt om det. Ni som var ut vet väl vad som hände? :)


Kollade igenom telefon, tömde den på bilder.. så jag tänkte dela med mig av några bilder.
Förresten så sitter jag här och slöar medans gubben står i köket och fin styckar älgkött. KANON!


Enjoy..







Och så en bild på några väldigt betydelsefulla människor i mitt liv..





Och jordens sötaste Adrian (därav rubriken)





Ni får ursäkta kvalitén, blir inge toppen bilder med en 2MP kamera på telefon :P




Sen avslutar jag med en bild på smörgås tårtan jag smällde till och gjorde för ett par veckor sen.





Helt osammanhängande bilder, en del helt onödiga.. Men det är väl bättre än ingenting alls? ;)

Orolig, nervös.. för?

2009-09-19 - 01:56:41
Visst är det väl en otrevlig känsla att känna sig nervös utan att veta varför? Man har den där pirrande känslan i magen, känns som magsäcken ska vända sig ut och in. Grejen är ju den, jag har inget att vara nervös över. Så varför är jag nervös, eller orolig? Det ger inte med sig heller, kommer och går hela tiden. Kan det vara det så kallade 6e sinnet som talar om nåt för mig? Hah, vem försöker jag lura? Inte är jag begåvad med nåt sånt. Hade gärna vilja veta vad som pågår, då jag känner så här? Ja herre gud, lär nog inte få några svar på det heller gissar jag på.

Var förbi hos Eva, Markus och Adrian när jag slutat jobba.. Fröken Lindmark var en aning pratglad ;) Lånade med mig en bok därifrån, så nu jäklar ska det läsas på ;) Jo Eva, om du inte kommer ihåg det - Jag lånade din bok! Hann även med att leta en ring under bron, för när Eva pekar med hela handen flyger ringarna hej vilt :P Hon bjöd in grannen på ett glas rött, men fick vänligt med bestämt ett nej.. En annan gång kanske? ;P


Pratade med raringen Lena tidigare, hon dränkte sina sorger med grabbarna. Hon förtjänar att ha det bra, att skratta och le som bara hon kan. Tycker inte alls om att se henne må som hon gör just nu. Och varför hon mår dåligt, det får ni fråga henne om. Hur som helst är hon en helt underbar person, med världens absolut gladaste personlighet. Ingen kan bli så speedad som Lena, det svär jag på :)

Oj jisses vad klockan blivit mycket. Måste slå igen ögonen nu, så jag orkar med morgondagen på jobbet. Ska försöka få lite grann städat i morgon.. Måste skynda mig innan min kära mor kommer hem igen.


Godnatt bloggen, ses i morrn!




Oh boy
You make me feel like
oh boy
You make me feel like
No boy
can make me feel like you
I really really want you


Update i önskelistan.

2009-09-18 - 00:34:02
Jag måste ju lägga till några grejer i min önskelista.. Mycket vill man ha.


  1. Ett jobb till gubben
  2. En ny bil - Passat
  3. Digitalkamera - Systemkamera
  4. Mp3 spelare
  5. Utlandsresa med hjärtat
  6. Tvättmaskin
  7. Digital fotoram
  8. En egen PT (personlig tränare)



Kommer jag på något mer, så kommer det nog även fler uppdateringar ;)
Så snäääääälla tomten, läs min önskelista i år!



Nu har jag bokat en date med grusgubben! Night folks!





Mys gubben!

Hund bortskänkes!

2009-09-17 - 21:30:25
Nu ska jag berätta dagens sanning. Det kommer att låta som en dålig klyscha. Idag åkte jag och gubben upp på skolan, var borta i max 30 minuter. Jag var tvungen att prata med min lärare lite. Kommer hem glad i hågen.. och vad möts jag av?! MIN D&G VÄSKA, UPPÄTEN PÅ GOLVET! Hund satan hade tuggat i sig min väska, och allt innehåll i den. En betnovat salva, tuggummi, 2 paket ciggaretter och hela innertyget.. HERRE GUD! Hon får mat som hon ska, jag går ut och går med henne i skogen flera gånger om dagen, håller rent omkring henne, ser till att hon har nytt vatten i skålen hela tiden. OCH VA FAN FÅR MAN FÖR DET?! - Jo det ska jag berätta.. EN HALV UPPÄTEN VÄSKA!
Behöver jag berätta att Lisa Eriksson vart måttligt förbannad?! "#¤%&/()


Och till råga på allt, så vart man gräsänka igen. Inte vad jag ville! Men på söndag kväll/natt kommer mamma hem efter 2 välförtjänta veckor i Grekland :) Hon kollade efter en väska där åt mig, men alla skinn väskor kostade över 1000 kr, och det har jag INTE råd med. Påtal om pengar, måste flytta över pengar åt mor så hon kan betala det vi beställt med henne på TaxFree. Jag beställde iofs bara en parfym, men gubben smällde till med 5 flaskor whiskey :P Det vart ju en aning dyrare än min parfym för 219 kr ;)


I morgon ska jag ta med mig mina bröder, Hampus och Markus, för att fixa pappas present. Det är inte länge nu tills far fyller halv 100. Då blir det parteeeej! :)

Nej, nu måste jag ställa i ordning lite inför i morgon, och ta ut hund h-vete en sväng innan säng dags.
Godnatt världen, sooooov gott!




Thomas, du är mitt hjärta!

Önskelista.

2009-09-15 - 10:26:18
Om man tänker efter är det ju inte så fruktansvärt länge kvar till julafton, och då sitter väl en önskelista på sin plats? Jag har legat här på sänge och drömt mig bort. Tänk om man hade pengar, så man kunde köpa sig det man ville ha.. Man ska vara ute i tid, så tomten hinner titta över alla listorna ; )


  1. Ett jobb till gubben
  2. En ny bil - Passat
  3. Digitalkamera - Systemkamera
  4. Mp3 spelare
  5. Utlandsresa med hjärtat

Bara en massa dyr grejer, herre gud! Men å andra sidan är det ju bara drömmar och förhoppningar.



Lisa är fjuk!

2009-09-15 - 08:48:18
Har nog aldrig känt mig så fräsch som jag gör idag.. Snorig, svettig, tröghosta, orakade ben, oplockade ögonbryn och flottigt hår. Kan man bli mer attraktiv än så? Fördelen med att vara sjuk är att man får ligga i sängen heeeela dagen utan dåligt samvete, och titta på Vakna! med The Voice. Brukar inte vara vaken den här tiden på morgon i vanliga fall, men gubben åkte till Åsele vid 7, och bror gick på skolan ca 40 minuter senare. Kunde helt enkelt inte somna om.


Men hörrni, kan ni förstå. Patrick Swayze är nu ett minne blott. Dirty Dancing hetingen är inte längre med oss. Gissa om skrutt nere i Uppsala lär bli förkrossad, när nyheten kommer fram till henne. Hon var ju kär i honom, i smyg. Men han var ju fruktansvärt sjuk, full med cancer, om jag inte minns helt fel. Och då måste jag säga, han har kämpat bra.



Då                                                       Nu


En skrämmande förändring.





skratta eller gråta?

2009-09-15 - 08:29:04

Skitnödigt gjort!


Familjen kommer ALLTID först.

2009-09-12 - 17:36:27
Jag önskar att jag räckte till för alla som behöver det. Gör det bästa jag kan, kämpar för alla ska ha det bra. Men hur mycket jag än önskar att jag räckte till, så gör jag inte det. Och det skär i mig. Gör så fruktansvärt ont att höra, hur mina närmaste, mår och har det. Jag vet att livet inte är en dans på rosor, men man tycker ju att någon dag borde det vända? Någon dagborde väl ALLA få vara lyckliga och bekymmersfria? Fick ett sms idag där det stod :

"Vi är släkt, så vi håller ihop"


Dom orden fick mig verkligen att känna mig otillräcklig. Fick mig att tänka till, tänka på hur otroligt mycket jag skulle vilja finnas för alla. Men samtidigt måste jag inse att jag inte räcker till för allihopa som behöver det. Skulle behöva en hel del superkrafter. Nu talar jag emot mina egna åsikter, att skriva om sin familj. Men jag tänker inte ge ut några detaljer, säger bara som så.. Det finns många starka människor, och min familj är några av dom starka människorna.







Fundersam

2009-09-10 - 23:19:29
Man kan ju inte bli annat än fundersam, eller kanske rentutsagt förvånad. Har suttit och läst ett antal bloggar ikväll, och det är helt otroligt vad folk lägger ut. Ibland får man sig ett gott skratt, ibland blir man irriterad och vissa gånger får det en att höja på ögonbrynet. Vad folk skriver i sina bloggar är självklart helt och hållet upp till dem själva, men jag kan inte förstå hur en del kan blotta sitt liv på det viset. Trycker ner andra, och får sig själv att framstå som guds bästa barn. Andra sitter och beklagar sig över hur jobbigt allting är, och hur besvärligt livet är.
Den enda som kan ändra på ditt liv, är du själv.

Det är inget fel med att gnälla av sig lite, det är inget fel med att skriva det vissa gör. Men jag själv skulle aldrig kunna blotta mitt liv, min familj, vänner och jobb på det viset. Blir rentutsagt förskräckt när jag läser bloggar.
Några bloggar däremot som får mig att skratta är Huvudbrydd och Josfiin. Där är det raka och ärliga människor, dom "krusar" inte för någon, och skriver alltid sina tankar och åsikter - utan att vara rädd för vad andra ska tycka. Josefin kan få mig att skratta tills tårarna rinner. En ung mamma som helt enkelt bjuder på sig själv. Och hennes videobloggar, HAHA. Helt enkelt min sorts humor.


Ja, nu har jag lättat lite på trycket i hjärnan.. Finns så mycket jag skulle kunna skriva om, men jag är helt enkelt för lat. Får väl försöka samla på mig lite ork någon dag, och vräka ur mig allt jag tänkt på.


Nu, vidare mot den där j*vla gubben med gruset.


Roger över, Roger ut!


Snart ledig!

2009-09-10 - 11:44:37
Tillbringade större delen av kvällen hos Eva och Adrian igår. Såg på Idol, och ibland förstår man inte riktigt hur folk tänker, eller vad dom hör?! Det är så man skäms! Skulle inte göra det bättre själv, men då ställer jag inte upp i sånt där heller. Komma in och säga "Mina kompisar och min familj tycker att jag är duktig" och så kanske det låter förjävligt. Då undrar man, vad har du för vänner och familj som lurar i dig sånt?


Börjar jobba om mindre än en timma, känns inte alls lockande idag vill jag lova. Och varför det inte känns lockande är inte pga lathet, vilket brukar vara vanligt, utan det har en helt annan anledning. Några vet varför, andra inte. Och så lämnar vi det. Tänker bespara mig själv en massa gnäll. Har iaf hunnit dammsuga, hänga tvätt, tvätta 2 maskiner, diska och varit ut med hunden. Så nu behöver inte bror göra just nånting alls här hemma ikväll. Då blir han nog nöjd.


Eeehm.. vet egentligen vad mer jag ska skriva.
Sätter punkt här.


Kanske återkommer senare ikväll, men något annat att läsa.
Funderar ni inte över nånting, you name it!




Ciao!


Kärlek vid första ögonkastet.

2009-09-09 - 18:33:14
När jag slutade jobbet idag, så var kärleken min här! :) Snacka om kärlek vid första ögonkastet.
Han är ju för gullig, åker hit från Åsele för att få träffa mig några timmar. Han har nyss åkt, och det känns genast tomt igen. Han betyder så otroligt mycket för mig, finns inte ord som kan förklara.

Jobbade som sagt till 16, åkte upp på MB och kollade på lite kläder med gubben, Eva och Adrian :)
Tänkte kasta mig in i duschen nu, sen fara ner till Eva och kolla på Idol ikväll. Är ju så tråkigt att vara hemma ensam, så jag söker allt sällskap jag kan få :P



Måste tacka Therese för blogg designen! Tusen tusen tack! :)




peace out!

Ensam tid = Tankegång!

2009-09-08 - 21:51:56
Kan ni fatta hur allt har förändrats? Jag satt och tittade på bilder och mindes tillbakapå allt roligt man gjort. Det låter som att det var hundra år sedan. Men när Mattias gick bort för 5 år sedan, så gled alla ifrån varandra. Jag vet inte vad som hände, han var en "bindande länk". Många, eller egentligen alla, har förändrats. Flyttar härifrån, bildar familj, skaffar hus, hälsar inte ens på sina gamla vänner. Helt otroligt! Jag blir arg bara jag tänker på det.

Saknar klassen i vilhelmina också. Pratade med Leksand ikväll, och vi båda tyckte att det skulle bli klassfest snart. Vad tycker ni andra om det? Jag skulle iaf tycka att det var skit skoj om vi kunde träffas allihopa igen och göra narr av varann precis som vi gjorde innan vi tog studenten. För INGEN annan klass kunde göra narr av varandra på samma sätt som vi gjorde, men alltid med glimten i ögat. Herre gud, nu blir jag nästan lite nostalgisk och gråtfärdig. Ibland önskar jag att man kunde backa tillbaka tiden och leva om det hur många gånger som helst!



Mattias är otroligt saknad, han fattas verkligen!



Thomas, jag älskar dig med varenda liten millimeter av kroppen! ♥



Nu ska jag rasta vovven en sista gång ikväll, sen blir det sängen för hela slanten.







Utsliten hjälte.

2009-09-07 - 21:03:48
Idag är det lite tomt i huvudet, har inga direkta funderingar. Men det kanske är bra samtidigt?


Vart går gränsen för egoism?
Vart går gränsen för dumdristighet?




Kanske får mer funderingar senare, men just nu..
Trött i ögonen.



Mörkerseende = Icke mörkrädd!

2009-09-07 - 00:37:29
Jag skulle ljuga om jag sa att jag INTE ogillar mörker. Men varför gör man det? Finns ju inget annat i mökret, än vad det gör när det är ljust? Kan dra ett exempel. Tycker inte alls det är skrämmande att gå i skogen på dagen, men i förrgår kväll skulle jag ut med jycken. Och jag vågade fan inte gå längre än dit ljuset räckte. Det är ju bra löjligt egentligen. Jag menar, det finns ju inget annat än träd, buskar, löv, mossa och sten.. precis samma saker som det gör ett par timmar innan, medans det fortfarande är ljust.
Nu säger jag inte att det är FEL att vara mörkrädd, för det är det absolut inte. Jag själv är inte rädd för mörker, men jag ogillar det skarpt. Om man ändå hade haft mörkerseende, då hade man inte behövt vara rädd. Eller hur?


Sitter och tittar på en massa Orkidéer. Det är en otroligt vacker blomma! Har så mycket planer gällande den blomman, men det är ingenting jag tänker dela med mig av nu ; )
Så ni får fortsätta fundera på det ett tag. Men å andra sidan är ni nog inte speciellt intresserade eller nyfikna heller.



Är i STORT behov av hjälp för att fixa en blogg design. För själv är jag totalt värdelös gällande det.
Jag vet hur man startar upp datorn, hur man går in på olika sidor på internet, och hur man stänger av datorn också naturligtvis.. men mycket mer än så är det inte. Så.. HJÄLP SÖKES!


Nej nu tänker jag avrunda, måste sova så jag är pigg nog att ha en dejt med Eva och Adrian i morgon : )



Godnatt världen. Over and Out!




Vill vara som alla andra?

2009-09-05 - 01:45:43
Om man tänker efter så är det egentligen rätt komiskt, hur vissa människor (inte alla, absolut inte alla) håller med en vän, förälder, släkting, någon random person bara för att inte hamna i en diskution. Att man har så svårt att försvara sin egen åsikt, men varför ska man ens behöva göra det? Har jag en egen åsikt gällande något, så måste jag väl få ha det? Utan att behöva försvara och förklara varför jag tycker som jag gör. Ibland tycker man bara så, utan att egentligen veta varför. Rökning, föräldraskap, politik.. Ja, gällande vad som helst egentligen. Det är väldigt få människor, kanske inga alls, som tycker på EXAKT samma vis som någon annan. Jag skulle gissa på att de flesta har egna åsikter, eller funderingar, gällande nästan vad som helst. Det måste väl ändå vara ens själsfrände om man har identiska åsikter gällande allt.

Ibland kan jag sitta och fundera.. Tänk om hela vårt liv är någon annans dröm? Vi kanske lever i någons annan nattliga drömmar. När vi är vaken, då sover dom och vice versa. Det låter ganska logiskt egentligen i mitt huvud. Men, som mycket annat har jag nog fel. Men låt oss leka med tanken lite..
Vi drömmer om andra människor, hur dom lever, vem dom lever med, vilka dom umgås med, vad dom gör, hur dom pratar, hur dom ser ut osv. Vad är det som säger att det inte kan vara så gällande oss? Jag vet inte, det är ganska osannolikt att någon annan kan tänka våra tankar. Eller ha våra känslor, smärtor. Eller så kanske det är så att våran värld finns på någon annan människa/djur/ting. Ungefär som Karies och Baktus, vilket tandsköterskan alltid tjatade om när man var yngre, och var tvungen att få den där olidligt äckliga bananlacken. Hur som helst, Karius och Baktus skulle tydligen bo i/på våra tänder, leva på allt onyttigt vi åt, alla beläggningar som låg på tänderna. Kan någon bevisa att det INTE är så? Vi kanske är en hög med "löss" i någon annans hårbotten. Och "jordens undergång" kanske är när de hittar ett lus medel som blir av med oss.
Oj, nu vart det nästan för mycket tankar i huvudet på mig Bäst att sätta punkt på det här ämnet. Men hörrni, lek lite med tanken, så kanske ni kommer in i mitt tänkande också? :) Men jag måste erkänna, big bang är väl det jag tror mest på. Kan inte ens tro på mig själv, då är det illa.


Befinner mig just nu i Dorotea, i min mors otroligt obekväma säng. Men hellre den här sängen än brors 120 cm breda säng. En aning trångt när man ligger två i den, tycker iaf jag. Medans Thomas däremot uppskattar det, eftersom man får "ligga så nära". Men där måste jag säga NEJ, jag klarar inte av när man blir alldeles kladdig på kroppen av värmen som utsöndras. Sen när man tvingas använda nyanvänd luft kan göra mig panikslagen. Men uppfatta mig rätt, jag tycker om min gubbe oavsett hur varm han är att ligga brevid i sängen.


Nu orkar jag inte skriva mer. Hejdå!

RSS 2.0