Personligt

2011-10-26 - 22:32:55
Det är jobbigt när det tar emot att gå på badhuset med sonen trots att man själv älskar vattnet, han ska inte bli lidande. Jobbigt att ständigt tänka på hur man ska klä sig för att dölja så mycket som möjligt. Vill inte ens gå till frissan, måste ju visa mig ute då. Det tar emot att gå ut och gå bara för att det känns som folk tittar på en. Vägrar vara med på kort, för då finns det bevis på hur man ser ut. Maten har blivit en tröst och vågen visar åt fel håll. Trött, arg, besviken och ledsen på mig själv för att jag låter mig själv se ut som jag gör. Är lätt att säga ; Nu jävlar ska det bli ändring. Desto svårare att slå slag i saken. Än om jag tränar kan jag inte låta bli det som står i kylen, tänk att man alltid ska ha nåt i käften. Det har blivit ett beroende. Trots att jag vet att jag inte kan fortsätta som jag gör så fyller jag ut ansikts fetan med mer. Lägger på ytterligare en centimeter runt midjan och blir att må ännu sämre. Jag vill så gärna, men disciplinen är obefintlig. Allt pga vad jag gör mot mig själv.. Konstant dåligt samvete är tröttsamt att bära på. Jag vill inte gå ut bland folk, och ännu mindre vill jag se ut som jag gör. Och jag VET att jag inte kan tänka bort centrimetrar eller kilon, MÅSTE göra nåt åt dem. Det är just DET som är svårt. Därför säger jag FÖRLÅT till alla er som blir lidande pga mina egna fel.

Kommentarer
Postat av: Mari

Måste bara säga att den där texten kunde ha varit jag som ha skrivit o inte du.Önskade också att man hade den motivationen att göra något åt sitt yttre, man ha ju försökt ett x antal gånger, men inget ha ju funkat.

Säger som du, alltid ska man ha något i munnen o tugga på. Varje kväll o helger, är helt hopplös.Och självförtroendet har man ju tappat under dessa år, så innan man ha byggt upp den igen o våga visa sig för folk...

Men jag hoppas att de vänder både för du o jag, även om de kan ta sin tid!2011-10-26 @ 23:29:10
Postat av: Nina

Ja precis så där känner jag med!

Fy fan va arg och less jag blir på mig själv!

Tittar sig i spegeln och vill bara gråta och skrika!

Finns fan inga kläder att ha längre!

Är sjukt less på att ha leggings jämt. Och hemma så går jag jämt i mjukisbyxor.

Detta är inge kul!

Man blir arg för att man inte kan motstå allt gott.

Och jag vet ju att jag hamnar på my way och köper lösgodis ikväll =p2011-10-28 @ 12:06:42
URL: http://ninuz.blogg.se/
Postat av: Sofi

Bästa du, denna text känns typ hämtad ur mitt liv just Nu.Kan vi inte försöka oss på en liten 2-3 veckors utmaning med daglig uppföljning hur det gått?

Ska fila på en egen iaf.Puss!

2011-10-29 @ 22:17:14
URL: http://sojf.wordpress.com
Postat av: Hanna

Lisa, du är så himla fin. Men om det känns jobbigt för dig så är det såklart svårt ändå. Vi skulle bott närmre varann, då skulle det vara långa promenader varje dag ;) Puss!

2011-10-30 @ 19:55:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0