Åååh så kul!

2009-04-25 - 23:02:52
Nu jobbar jag söndag och måndag.. Ledig dag på tisdag, sen på onsdag då bär det iväg till Sollefteå för att bosätta sig hos familjen Bergman/Adolfsson några dagar! : ) Gissa om jag längtar! Jag träffar Ida alldeles för sällan, än fast vi bor så pass nära varann. Det är skamligt! Men nu, nu ska jag ta mig i kragen och åka dit : ) Fira valborg med dom.
Sen måste jag ju säga att det lockar ganska mycket att få se drängen också. Jisses vad jag ska knövla hans kinder under tiden vi är där, han kommer att hata mig : P


Iiiiida, bitch! Snart kommer vi! : )
Låååååångt upp i aset, å då menar ja NA JÄVULST! ; )




Over and out, puss å hej!

Lördag, jobb, tankar.

2009-04-25 - 11:21:47
Jag somnade inte förän vid halv fem inatt/morse. Tankarna bara rusade runt i huvudet på mig, och när jag väl somnade drömde jag en massa. Det här är första gången jag vaknat, och lyckats fortsätta drömma på samma dröm när jag somnar igen. Det är alldeles för mycket i huvudet på mig, kanske inte helt oväntat.


Jag måste berätta en grej.


Nu måste jag göra mig klar för att gå till jobbet.
Skriver kanske mer ikväll, lovar dock ingenting.

Delad tur och solsken.

2009-04-11 - 14:22:06
Underbart väder fick vi idag, jag var dock lite skeptisk i morse när jag åkte till Dorotea. Då var det bara en massa dimma och grått, trodde inte alls på sol. Men sen på förmiddan så dök den upp : )

Igår körde jag runt på B, R och M i närmare 10 timmar. Först dök R och M upp klockan 10 hemma hos oss, vid halv tolv åkte vi upp på OK för att handla lite, sen vidare till Varpsjön för att testa fiskelyckan. Det gick inge vidare för någon av grabbarna. Medans grabbarna fiskade passade jag på att åka till Dorotea för att slå av pappas diskmaskin, som dom glömt slå av när dom åkte till stugan. När jag sedan kom tillbaka till Varpsjön var tävlingen slut, och vi gick på pris utdelningen. Lyckad där var ungefär lika stor som på sjön, alltså ingenting. Jag gav ett förslag på att åka upp till Familjen Eriksson/Björklund i stugan och hälsa på. Det vart inga större protester, så vi begav oss. Stannade i Lövstrand i drygt 1,5 timma kanske? När vi kom tillbaka till Åsele köpte vi mat, for hem till oss och åt. Sen försvann M väldigt fort, tror att det vart lite för mycket. Men såna gånger är det bra att man har vett att gå hem. Jag skjutsade R och B till svärmor och svärfar. Jag själv vart inte långvarig pga att jag skulle upp kl 5 i morse. Så kl 22 låg jag redan i sängen och var fruktansvärt trött. Blivit mycket bil körning dom senaste dagarna. Var ju närmligen till Umeå i torsdag också..
Jag och mamma sa till varann : "Har inte sett ett känt ansikte än, brukar man ju oftast göra". Men rätt som det var, vem var det jag såg? Jo, min favorit dalmas - LEKSAND! : ) Gissa om jag vart chockad. Han var verkligen inte den första personen jag trodde att jag skulle träffa på i Umeå. Henke var med också, och det är alltid lika roligt att träffa dom grabbarna! : )

Jag sover i Dorotea i natt, jobbar kväll och dag i morgon. Så för att spara in lite pengar, och slippa köra ikväll så sover jag hos min mor. Sen får jag ju sova en timma längre i morgon bitti också ; ) Och jag som älskar att sova!

Det börja lukta mat, så jag ska väl att avrunda här..



Glad Påsk allihopa! : )





Kärt återseende.

2009-04-07 - 20:38:33
Fick träffa Moa en snabbis idag, tänka sig att en person kan göra en så glad som hon gör mig : ) Det känns inte alls bra att vi bor så långt ifrån varann numer, men samtidigt är jag så glad att hon hittat kärleken och livet där nere. Hon ser så glad ut, alltid ett leende på läpparna. Hon och Kristoffer är ju så söta tillsammans : )

Dagen i allmänhet har varit dryg, jag har blivit förslöad. Jag ska vara ärlig, jag är verkligen ingen iller på jobbet. Dom blir nog less på mig snart, lat och less är vad jag är. Inte less på jobbet, men less i allmänhet
. Slut på gnällandet.

Fick nyss en bild på Tess, och gud så söt hon var! Så liten, så oskyldig! Hon kommer att bli otroligt vacker när hon blir äldre, har verkligen rätt gener för det. För er som inte vet.. Tess är dotter till Sara och Anders.

Thomas har varit i Junsele idag och hälsat på sin dotter idag. Jag måste erkänna, det känns lite konstigt att säga "hans dotter", men det är ju så det är. Det är nog mycket funderingar kring det här med Thomas, Othilia och mig. Men vet ni vad, ni får fråga om ni undrar så kanske vi kan förklara? Hon var i vilket fall som helst jätte söt, väldigt lik sin far. Förutom att hon är ljus, tillskillnad från Thomas som är mörk. Men hon är jätte fin. Blond, blåögd, 10 kg och såg ut som en lite gladskit!
Får se om Pappa Thomas lägger ut någon bild på henne på sin blogg?


Vill ni se Sara och Anders´s Lilla Tess?


Åter igen..

2009-04-05 - 15:59:02
Har jag lyckats baka två sirapslimpor. Dom står fortfarande i ugnen, så jag har inte hunnit smaka på dom än. Går dom att äta så tänkte jag att svärmor, svärfar och Markus skulle få en. La på lite solrosfrön ovanpå också, tycker det ser så tråkigt ut med vanliga, släta bröd. Sen är det ju lite nyttigt med solrosfrön också : P
Skulle egentligen ha gjort nåt bröd till, då jag har både ägg och jäst som måste användas. Kanske skulle ha bakat bullar istället? Men å andra sidan tänkte jag att det skulle bli lite nyttigare kost hädanefter. Kan nog hitta nå gott att göra, om ni inte har några förslag på rågsikt och fullkorns vetemjöls bröd?

Gubben, Sofia och Robert är i Bomsjö och fiskar. Jag däremot är ju inte så där jätte intresserad av att pimpla, så jag bestämde mig redan igår att stanna hemma för att baka istället. Tänkte börja med maten, så fort gubben hör av sig. Hör och häpna, vi ska äta lax idag. Jag som inte ens tycker om fisk. Men jag måste lära mig att äta det. Och om jag får tillaga det efter egen smak så ska det nog gå ner : ) Annars är det bara att svälja och se glad ut, man blir ju tydligen smart av fisk : P
Blir väl potatis till detta förmodar jag.


Nu är brödet klart! : )


Vad tror ni? Det ser ju inte så hemskt ut.. haha.



Igår kollade vi på film med Sofia och Robert hela kvällen. Först dök Robert upp, som ett brev på posten.. Sen for han, och kom tillbaka med Sofia : ) Världens sötaste par! Skulle kunna lägga ut ett kort på dom, men jag tror inte att jag får så bra respons på det. Med tanke på att kortet inte är så vackert : P Dom är iaf hur söta som helst!
Tror klockan var närmare halv två i natt innan dom åkte hem och vi gick till sängs. Trött som ett djur vaknade jag halv tolv idag och blev smått stressad över att gubben skulle ut och fiska : P Men sån är jag, jag blir stressad för minsta lilla. Är hellre en timma för tidig än fem minuter sen. Medans mannen jag lever med är tvärtom, varit lite dispyter över detta några gånger. Men, jag tycker om honom ändå, än om han är sen ofta.


Hittat nåt jag vill ha när jag fyller år ; ) En ny mp3 spelare, eftersom att min mystiskt försvann innan vi flyttade till Fågelstigen. Kan inte förstå vart det tagit vägen? Men, å andra sidan hade det varit bättre om jag fick pengar på OK så jag kunde tanka. Det skulle jag nog tjäna in en hel del på. Fast samtidigt, hur kul är det att tanka? : P



Nej, nu ska jag skära upp en bit av brödet och se hur det smakar.. på återseende!

skattefritt, minst ett år!

2009-04-04 - 13:37:51
Igår spenderade jag större delen av dagen till att prata i telefon. Dagliga dosen av skrutts röst, finns alltid nåt att prata om med henne. Saknar hennes sällskap, har setts ca 1 timma sen hon flyttade till Uppsala, och det är en oändlighet från tillräckligt. Det går inte att förklara hur mycket hon betyder för mig. Min lilla lilla skrutt som tog beslutet att åka ifrån mig. 

Pratade även med min far, som jag inte träffar speciellt ofta heller, trots att han bor 5 mil ifrån mig. Men han har oftast alltid nånting att göra på kvällar och helger, och jag jobbar ju så olika mot vad han gör. Så jag får det inte ritkigt att gå ihop, får inte riktigt tid över att hälsa på.

Gjorde även av med 110 kr på telefon när jag pratade med Eva i 1 timma och 40 min ; ) Fick lite update om hennes lilla sak som ligger i magen. Jag är så glad för hennes skull, att hon äntligen från den där lilla bäbisen hon längtat efter så länge. Trots motgångar så har hon ändå stått ut, hon är en av de starkaste människor jag vet. Har haft det besvärligt med mycket, men trots det så har hon blundat, bitit ihop och gjort henne starkare. Hon förtjänar verkligen det här, det är dags med lycka i hennes liv. Och jag hoppas att jag får låna bäbisen ellemanåt. Hörde ju ryktas om att hon ville ha en fest för Markus när han fyller 30, och om det skulle vara så att fröken Lindmark vill dricka en efterlängtad öl, så passar jag mer än gärna skrutten : ) Så Eva, nu vet du det att jag står till förfogande. Skulle göra vad som helst för dig!


Satt och irriterade mig på skatten, arbetslösheten, pensionsparande och kronprinsessans bröllop igår. Vi som har dåligt om jobb, små möjligheter och lever på hoppet.. Är det verkligen rätt att vi ska betala för hennes bröllop? Jag är kanske egoistisk, men jag skulle hellre ta dom skattepengarna själv och leva gott någon månad. Just nu har vi bara råd att överleva, men inte att leva fullt ut. Finns så mycket jag skulle vilja göra, men det finns inte ekonomi till det. Missförstå mig rätt, jag missunnar inte Viktoria att gifta sig.. Men skulle hon betala för mitt bröllop? - Knappast! Deras inkomster/månad,  är inte ens i närheten av vad jag tjänar på ett halvår. Det sticker iaf i mina ögon! Sen dessa stackars pension sparande människor, som blivit av med pengar för att cheferna ska få en säker pension. Det är inte små summor som gäller heller, fler hundra MILJONER att dela på!!! Sen säger dom -"Vi mår jätte dåligt över att detta hänt, och skulle göra det ogjort om det gick." BULLSHIT, då kan ni ju dela med er av era enorma summor pengar ni har.
Jag säger bara det, gör Sverige skattefritt minst ett år, så folk hinner komma fötter och spara för svårare tider.



Måste säga Grattis till alla er som ska ha barn. Jag tänker inte nämna någon, för då glömmer jag bara bort någon. Många som ska ha barn, många i min ålder som redan fått. Det är så man blir avundsjuk. Få ha en liten en att mysa med, köpa söta små kläder åt, vara ute och gå med, närheten. Det kanske kommer, nångång, i framtiden. Eller så får jag väl vänta tills Thomas börjar ha sin lilla tös, så kanske dom tankarna släpper. En av världens mysigaste lilla dräng är då iaf Noah. Vilka kinder, vilken charmknutte! Han skulle jag gärna ta hand om lite ibland också ; ) Måste ta mig i kragen och åka ner till Sollefteå, men som sagt.. Pengar, det är snålt om dom. Men jag LOVAR, ska verkligen komma och hälsa på. Kan bara inte lova när det blir.



Förresten, är det någon som känner sig manad att göra en design till min blogg? Kanske ska flirta med Sofi igen ; )





Den här killen är otroligt saknad, går inte en dag utan att jag tänker på honom!





RaceFactory brudarna njuter av solen! Underbara minnen






I miss the old times, and it will never come back.

Grattis älskade vänner!

2009-04-03 - 14:33:54
Grattis Sara och Anders till lill tösen!
Jag är så glad så jag skulle kunna gråta, kommer att bli ett otroligt vackert barn!
Måste ringa och prata med Sara sen, så jag får höra allt! :)



Nu har vi äntligen fått igång internet på min dator också, så nu ska jag väl kanske
kunna blogga oftare. Men jag är lite lat, sen har jag i själva verket inget speciellt att skriva om.
Ligger hemma idag och mår KÄSST,  som moa skulle sagt : Jag är fjuk! Mickis hörde av sig i morse.. Dom skulle hit och kolla in nya affärerna, och frågade om jag ville följa med och fika på kronan. Of course ville jag det! :)
Träffar ju inte Mickis allt för ofta nu när hon bor i Storstan, så man får passa på :)


Nej, nu ska jag gå och dra i mig lite näs spary, så jag kan andas som normalt folk.


So long suckers!

RSS 2.0