Tillägnat "Loos".

2009-03-21 - 16:27:36
Basses blogg hittar du på http://www.baseyoo.blogg.seVet inte riktigt vad jag ska säga? För er som inte förstått det än, så är
Liimoo nedlagd och vi har gått skilda vägar i blogg livet. Moa har en ny blogg, och jag har min : )

Moas blogg hittar ni här http://www.lillannanielsen.blogg.seI bakar tagen.

2009-03-16 - 21:20:20

Fick ett samtal av min far idag, berättade att dom tänkt komma och hälsa på i morgon. Och då fick jag för mig att jag skulle baka. Skulle först bara göra en cheese cake, men det slutade med att det även vart några banan muffins, och VÄRLDENS ynkligaste lilla sockerkaka. Fick lite smet över, och då tänkte jag den briljanta tanken att jag skulle göra en sockerkaka, visade sig att det var mindre smet än jag tänkt mig. Och det resulterade till att den vart väldigt fjantig. Thomas skrattade åt den. Kan inte förstå, jag skulle ju göra en "randig" sockerkaka, eftersom jag vet att han tycker om dom :P

Hur som helst så smakade det bra, för provsmaka måste man alltid göra ; ) Och Thomas fick ju slita av visparna, så han blev nog nöjd.


Jag har två dagar kvar att jobba, sen ledig en dag, jobbar fredag och sen får jag vara ledig i helgen. Känner mig en aning trött, och lite sliten. Men, det som inte dödar det härdar. Och det gäller väl alla antar jag? : )


Så fort jag fått igång min dator med internet, så ska jag försöka bli lite bättre med att lägga ut bilder. Vill inte lägga in alla mina bilder på Thomas´s dator, blir så fullt. Och då blir han väl skogs galen : P Men nu ska jag ge mig iväg från datorn, och gnugga gaddarna för att sedan sova. Det där med att sova bort en tredje del av sitt liv stämmer inte för mig.. Sover nog snarare bort mer än hälften. Jag missar nog inte så mycket så jag kan aldrig tänka mig att det skadar : PHar lite grejer att argumentera om också, men det får bli lite senare..


So long!


Så ligger det till..

2009-03-15 - 00:11:49
Ibland inser man att man aldrig riktigt slutar förvånas över andra människor. Det dyker alltid upp nåt som får en att höja på ögonbrynen, men samtidigt varför blir man chockad? När man vet hur personen i fråga verkligen är? En sån där person som alltid ska höras, synas och få uppmärksamheten från alla tänkbara håll och kanter.. Kan man verkligen bli RIKTIGT förvånad om de kläcker ur sig nånting helt oväntat? Det är klart att dom lägger på lite extra för att folk ska fråga mera.. Men jag är nog väldigt tråkig att prata med, för en sån person. För jag frågar sällan vidare för att få veta mer. Jag lämnar det oftast som det är.. Jag som alltid varit nyfiken, har tappat det tror jag?


Mot alla mina principer, och med risk för att låta gnällig. FY FAN vad jag är less just i detta tillfälle. Jag kan inte riktigt sätta fingret på det, men det känns inte som ett topp läge. Ska inte gnälla, finns dom som har det mycket värre. Men, det finns dom som har det mycket bättre också. Så kan man säga att det ger mig rätten att gnälla lite då?Har fått ett par underliga sms nu, jag måste ju säga att jag blir att fundera.. Ibland blir det helt enkelt lite svårt att förstå.
Nääe vet ni vad, nu ska jag surra klart med alex och sen lägga mig. Ha en fortsatt trevlig kväll/natt så ses vi i dimman!


Det är över och förbi.

2009-03-05 - 13:09:46

Separation, det var ju precis vad jag behövde.
Allt vi byggt upp, allt vi pratat om, allt vi skrattat åt är borta. Men, så länge jag inte förlorar
dig helt och hållet så ska jag inte hänga läpp. Jag tycker ju om dig, och nej.. Jag är inte arg!Vi ska se hur lång tid det tar innan folk hittar åt
den nya bloggen jag gjort. Får väl kanske göra lite smyg reklam hos andra. Nu ska jag börja på ny kula, med nya funderingar, åsikter och kanske försöka lägga ut lite mer bilder än jag gjort förr.


over and out / STG

RSS 2.0