Hjälp mig!

2009-11-30 - 20:25:55
Jag behöver eran hjälp att vinna en resa till New York!

Gå in och "boosta" min bild.

Tack på förhand! :)Good times gone.

2009-11-30 - 14:42:38
Jag måste erkänna att det är väligt bekvämt att vara hemma i fyra dagar. I morgon kör det igång igen med arbete. Men jag har inte så otroligt många dagar kvar till semester. Rättare sagt 12 arbetsdagar :) Sen ska jag försöka ta tag i mitt liv, eller ja.. Få någon struktur på det iaf. Ibland känns det som att jag bara sover bort alla mina lediga dagar, och det stämmer väl till större delen. Jag är fruktansvärt trött, och kan somna i stort sett när som helst. Måste nog kanske kolla upp det där? Sen har jag lovat gubben att när jag är ledig, så ska vi kliva upp tidigt någon/några dagar för att se på jul kalendern. Det var länge sen jag klev upp tidigt för att se kalendern. Han ville kliva upp tidigt, sätta sig i soffan framför tvn och äta frukost där :)

Gjorde jul igår, men vi har inte satt upp så otroligt mycket. Jag håller med Eva där - Less is more.
Hade gärna bjudit på några bilder, men eftersom att ingen av oss har en kamera så går det dåligt. Och om jag knäpper med telefon blir det ingen bra kvalité. Hade så gärna velat köpa mig en systemkamera, så man kan knäppa RIKTIGA bilder. Banne mig om jag inte ska spara till en sån.


Ställde mig på vågen igår, HAHAHAHA. Herre gud! Höll på att svimma när jag såg vad den stannade på. Måste verkligen ta tag i det här nu, börja träna och tänka på vad man stoppar i sig. Nog för att jag tycker om att äta, jag älskar att äta! Men lite grann måste man tänka till. Oj oj oj, om man ändå hade råd med en PT. hahaha. Mycket snack och lite verkstad brukar det bli för mig. Jag är duktig på att tala om vad jag vill göra, och vad jag måste göra - men att verkligen åstakomma det är en helt annan grej.


Nu måste jag ut och sopa av bilen, och stoppa i motorvärmaren. Men först ska jag lägga in en bild, som har några år på nacken. Men det är två väldigt betydelsefulla människor! Vem hade trott att det skulle bli som det blev? :)
Och förresten, tack så himla mycket för de gulliga kommentarerna ni lämnade i tidigare inlägg :)

Sticker in med en bild på dagens göra.

2009-11-27 - 23:41:09
Gubben lessnade nog på mitt tjat om kransen jag skulle göra. Så han satt sig och band kransen, så får jag pryda den med diverse grejer :) Ska låna mig en lim pistol eller liknande till i morgon så jag får göra klart den :)
Har även slagit in Adrians dop present ikväll, och sett över kortet så det ser ut som det ska. Så i morgon får Eva och Markus en barnvakt av oss.


Och här kommer bilden..Som sagt, jag är inte riktigt klar med den än.. Har så svårt för att bestämma mig vad jag ska göra :PVad tycker ni?

Bilder.

2009-11-15 - 20:06:35
Orkar inte skriva nåt.. Så jag lägger ut två bilder till Eva istället :)


Detta kommer mormor att få till jul.

Sen kunde jag inte låta bli att göra ett kort/kuvert till Adrians dop.
Jag är ingen stjärna på sånt där, har så dåliga idéer. Men det blir ju nånting iaf :)
Ursäkta bild kvalitén, har bara telefon att knäppa med.


Julklapp vs. Dop present.

2009-11-10 - 21:06:02
Idag kom grejerna som jag väntat på. Adrians dop present, och lill pigas julklapp :) Som jag väntat! Jag blev som ett barn på nytt, och slet grejerna ur kartongen och började montera ihop det. Jag tycker att jag kommer med en väldigt tråkig dop present till Adrian, men Eva ville ha en sån åt honom.. Så då får det bli en sån :) Men jag hade slut på idéer om vad jag skulle inhandla. Han kommer förhoppningsvis bli nöjd, ändå.
Åter till pigas julklapp.. Ett kök från OBH Nordica ;) Haha. Jag hade också ett kök när jag var liten, men inte ens hälften så häftigt som det här. Ska slänga in en bild på det sen. Skit häftigt. Låter och blinkar gör det också.


Det är några som frågat mig om T´s frieri. Och självklart har jag sagt ja!
Han är min solstråle, min vän, min prins. Vi delar på allt. Glädje, sorg, irritation, skratt, känslor.. ja, till och med säng! Nog skulle jag ljuga om jag sa att det alltid är tipp topp. Men jag är fullt övertygad om att det är bra att ventilera sina känslor om man känner att det rinner över. Jag älskar honom, och han betyder otroligt mycket för mig!


Vet egentligen inte vad jag ska skriva. Så jag slänger in nå bilder istället, helt osorterat.

Lill Pigas kök! :)
Min favorit dräng! :)
Och naturligvis en bild på min nya hobby. Visst är jag väl begåvad? :P
Är dock inte klar med det..


Nej, nu måste jag rusa!
Roger över, Roger ut!

RSS 2.0