Pengar.

2009-10-17 - 00:19:26
Sitter hemma.. vad mer behöver jag säga? Eddie Meduza dånar ur högtalarna på tvn, grabbarna sitter med varsin öl och inte att förglömma en whiskey. Massa skit prat och en MASSA Eddie. Det är bara att inse, jag lever tillsammans med den föralltid kända och älskade Meduza. Hur många raggar bilar har inte hans låtar spelats i? Det går nog inte att räkna. Och för er som inte visste, Basse fullkomligt ÄLSKAR den karln. Känner en viss konkurens.


Såg på Idol ikväll, precis som större delen av svenska folket förmodligen gjorde. Och jag måste säga att Reza, Erik och Rabih gjorde fantastiska framträdanden. Allihopa är duktiga på sitt sätt, jag själv skulle aldrig våga ställa mig på scenen inför hela svenska folket och ta ton. Sen skulle nog en del tv rutor explodera och trumhinnor skulle spricka om jag gjorde det. Jag är med andra ord inte begåvad med sången. Sjunger hellre än bra :)
Jag har många favoriter på Idol, kan inte riktigt bestämma mig för vem jag vill ska vinna. Jag hoppas och tror att svenska folket röstar fram rätt person.


Var till Strömsund idag med Ella, och åkte hem utan henne :( Var bland det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Och det kommer att kännas tomt utan henne. MEN, det var det bästa för henne. Hon mådde verkligen inte bra. Och vad som hänt det kan jag inte svara på, hon mådde helt enkelt inte som hon skulle. Nu finns bara Bäbis kvar.Vart en diskution här ikväll, om vad tänker jag inte skriva ut här.. men om vi säger så här, tänk vad folk gör för pengar!? En del kan offra sin högra arm om de tjänade pengar på det. De stjäl helikoptrar och rånar banker, för ibland kanske bara en skit summa. De kan vara ett helt gäng som delar på skit och ingenting. Och kommer de undan så klappar de sig på bröstet och känner en enorm stolthet. Men va fan är det att vara stolt över? Nog skulle jag ljuga om jag sa att jag INTE skulle vilja ha mer pengar, men för det första är jag ALLDELES för dum för att planera ett rån. För det andra är jag alldeles för osmidig (om jag skulle lyckas planera) för att utföra dådet. Och för det tredje skulle jag handla upp varenda krona, och någon skulle komma på mig direkt. Så kort och gott, jag ska nog inte bli rånare :P
Men tillbaka till det seriösa..
Mord, Bränder, Hot, Droger osv. ALLT för pengar. Och det är inte alla som ändrar sig efter de fått sitt straff heller. Men de som inser att det inte var värt det är värda en STOR eloge. De tar tag i sitt liv och reder ut problemen. Sen är det sorgligt att de alltid kommer att få leva med en stämpel. De får naturligtvis stå för det de gjort, och de får ta sitt straff. Jag säger inte att det är rätt det dom gör, det är fel fel fel, men ack så strongt att ta på sig ansvaret för det som hänt. Och inte skvallra på andra och skylla ifrån sig.
Pengar är obeskrivligt makt framkallande och beroende framkallande.


På tisdag ska jag till Umeå och få domen. Vi ser väl vad som kommer att hända. Jag hoppas på det bästa, och att jag kommer undan lindrigt. Vill ju inte se ut som ett slagfält i ansiktet.


Nej men tusan, nu sviker snart mina ögon. Tro jag ska försöka lura ut grabbarna så jag får gå och lägga mig. Det låter väl som en alldeles ypperlig plan? :)
Men, you got to gillar the svenska killar!

Måste bara tillägga.. Det är en VÄLDIG skillnad på att misstänka och att veta!Godnatt Sverige!


Mannen i mitt liv. Du betyder!

Lägga näsan i blöt.

2009-10-10 - 23:48:59
Nog måste jag erkänna att jag är nyfiken, dock inte lika nyfiken som många andra. Ibland är det nästan roligt när man sitter och hör hur folk pratar. Dom spekulerar och funderar på hur det egentligen ligger till, istället för att vara så pass rak i ryggen och fråga personen i fråga. Jag själv kan nästan framstå som extremt framfusig när jag kan kasta ur mig -"Men du, hur är det med det där egentligen?". Men dom här människorna som försöka lirka ur en grejer med tex "Har ni hört om det där.." eller, "Visst är det så?", såna människor gör mig irriterad. Va inte nyfiken om ni inte törs fråga!

Sen en sorts människor jag också stör mig på är dom här som säger åt mig vad jag ska göra. "Gör så", "Tänk så", "Jag vet vad du vill". INGEN ANNAN ÄN JAG VET VAD JAG VILL! Det är knappt så jag själv vet, så hur i hela friden ska någon annan kunna veta det då? Herre jisses, varför kan man inte bara få ta sina egna beslut utan att någon lägger sig i?

Ja, nu har jag ventilerat lite.. tänkte bjuda på en bild innan jag sätter punkt.
Gubben sjunger för far när han fyller år.. Kolla in Perras min i bakgrunden :P
Strongt jobbat gubben! :)L♥T

Flickan som lekte med elden.

2009-10-05 - 20:11:07
Det finns så många olika sorters människor. Många har lätt att säga "Förlåt", medans andra har svårt för att säga det. Men kan det vara så att de som har lätt för att be om ursäkt och säga förlåt, inte menar det till 100%? Man ska inte säga det för ofta, göra det till en vana. Då betyder det ju ingenting till slut. Förlåt är väl ett ord man använder när man ångrar nåt man gjort, och inte använda det för att "komma undan" det man gjort. Sen finns det ju människor som har svårt att säga Förlåt också. Men när dom väl säger det, då menar dom det. Jag tillhör nog den kategorin tror jag, har svårt att be om ursäkt, men när jag gör det så menar jag det verkligen. Men å andra sidan försöker jag undvika situationer som gör att jag måste be om ursäkt. Skulle kanske kunna be om ursäkt oftare, men jag är så blind så ibland inser jag bara inte när jag gör fel. Fattar ni hur jag menar?Än fast man säger "jag skiter i vad folk tycker" så bryr man sig väl ändå, litegrann åtminstone? Än fast man skiter i rykten, så kan man inte låta bli att tänka tanken "Undra vad folk säger?". Därför ska jag släppa bomben här och tala om för alla nyfikna människor att vi kollar efter lägenhet i Dorotea. Funderar på att flytta tillbaka, eftersom det blir så dyrt för oss när jag pendlar mellan Dorotea och Åsele. Iom att gubben inte har nåt jobb, och inte har så mycket kvar av stämplingen så kommer vi bara ha min lön att leva på tills han får jobb. Det kostar mig ca 3000kr i månaden att köra emellan. Så om vi alltså bor i Dorotea, i en lägenhet som kostar lika som den vi har nu, då kan jag lägga undan 3000 kr/månaden och veta att vi ändå klarar av det. Det är väl ekonomiskt tänkande om nåt? :) Jag vet inte NÄR det blir av, eller OM det blir av.. Men det har kommit på tal. Det känns bara lite taskigt iom att gubben har alla sina kompisar här, och inte just nån alls i Dorotea. Men å andra sidan, har ju jag vänner här i Åsele också som jag "lämnar". Men det är ju trotsallt bara 30 minuters bilfärd om saknaden tar över alldeles för mycket. Jäsiken, nu tog samvetet över. Jag får ju dåligt samvete för minsta lilla grej nu för tiden. "Tänk om, tänk om, tänk om, tänk om". Jag tappade iofs inte kontakten med mina kompisar när jag flyttade från Dorotea. Snarare tvärtom, fick bättre kontakt med dem. Jag ska egentligen inte fundera så mycket på det, men om gubben säger -"Jag vill stanna i Åsele". Ja, då får vi försöka lösa det på annat vis.Var och kollade på bio igår, "Flickan som lekte med elden". Men jag måste säga att jag tycker att första filmen var bättre. Den här var rå, riktigt rå. Men som i mycket annat, är det alltid bäst första gången. Och det var det även den här gången.


Pappa fyllde 50 år igår, hade kalas i lördags. Riktigt trevligt :) Kommer väl kanske ut nå bilder sen, måste hur som helst lägga över dom till datorn så Ulrika får tillbaka sin kamera jag lånat :)Om det blir flytt.. ställer nån upp och hjälper oss då? ;)L ♥ TRSS 2.0