Upprörd? - EN ANING!

2010-06-23 - 20:55:09

Mig behöver man inte alls krusa.. Jag uppskattar människor som är raka och ärliga, såna kan man aldrig missuppfatta. För visst är det väldigt märkligt att man har "tid" att umgås med vissa människor men inte med andra? Och visst är det väldigt märkligt att INGEN jävel törs säga rätt ut, "Nej vet du vad, jag vill INTE umgås med dig!". En sån smäll skulle svida avsevärt mindre än dom där jävla pisslögnerna!


JAG ÄR SÅ IN I HELVETE BESVIKEN!


-"Jag är en rak och ärlig person. Som står för mina åsikter." - Rak och ärlig?! MY ASS!Dom som är villiga att ta emot, kanske ska fundera på att ge nåt emellanåt också?!
HELVETISKA JÄVLA MÄNNISKOR!


16+2

2010-06-16 - 09:51:24

Har nu gått in i v 17.


Vaknade till solsken i morse, vilket var mycket välkommet! :)
idag är det fullt upp. Måste försöka röja ihop och städa innan både gubben och Fia-Lotta kommer ikväll. Eller, egentligen känns det vara mer att göra än vad det egentligen är. Ska till mvc 10.30 sen iväg för att handla. När jag kommer hem är det bara att hugga tag i rabarberna, hade tänkt göra det igår men kom på att jag måste ha gödsel först. Så det får bli ett projekt idag istället :)


Jag säger min farfar sa för ett tag sen.. Vi människor kommer att se till att jorden går under. Vi kan inte påverka jorbävningar och tsunamis. Men vi kan påverka så mycket annat. Jag tror helt enkelt att allt som händer med jorden, är jordens sätt att säga ifrån. Vi spottar ut en massa skit, som inte tillhör naturen. Det är klart det blir protester! Jorden kommer att gå under, förr eller senare. Kanske inte i år, eller om 200 år.. men under kommer den att gå, det är jag övertygad om. Var ett jordskalv i Västerbotten igår kväll, kändes tydligen i Finland också. Det hör ju inte direkt till det vardagliga.


Har funderat mycket på namn på senaste. Vet inte alls vad det blir för nåt, vare sig kön eller namn :)
Det jag är lite nyfiken på, det är vad det finns för namn i våra släkter? Har jag någon tillbaka i släkten som är ägare av nåt häftigt namn? Eller har Thomas nåt namn i sin släkt som är lite utöver det vanliga? Det där måste jag nog ta reda på, får sätta igång en släkt forskning :PNäe, nu måste jag bädda pigas säng. Så har jag ett moment mindre att utföra senare.Ska även passa på att Gratta Rickard Stenberg som fyller år idag! :)
Grattis till dig killen!

Favorit tjejen! Och ikväll kommer hon till oss :)


Allt du behöver göra..

2010-06-14 - 17:11:28

..är att fråga!
Du vet att jag ställer upp, det har jag ALLTID gjort.
Jag hade inte velat gör det ensam.


Jag har funderat mycket på om jag gjorde fel, men idag kände jag.. Nej, i helvete det är jag som gjort fel! Jag fick det bevisat för mig själv, jag kände nästan en lättnad. Jag har inte gjort fel den här gången. Jag gör precis som jag vill, och ska inte behöva fråga om lov.

Du väljer själv bort det du inte behöver i ditt liv.
Man bör alltid tänka först, och handla sen. Går inte att göra saker ogjort.
I veckan händer det grejer, jääääklarannacka!


Nej, nu ska jag fara och hämta upp min prins på busstation!

Ska även passa på att säga Välkommen till min mormor, som lärt sig hur datorn fungerar :)


Shoppingtagen, men inga pengar.

2010-06-03 - 23:01:41

Idag när jag stor och rev morötter så slog det mig.. Jag skulle ha köpt mig en matberedare. Men eftersom den här månaden är väldigt dyr, så blir det ingen. Inte heller en elvisp som jag tänkt mig, och inte en cykel eller MP3 spelare.. Har även pratat om en väggmonterbar cd spelare i köket så man kan lyssna på radio..

Men, eftersom att jag har världens snällaste svärmor så kommer skatteåterbäringen snart, och då blir det ett tillskott på kontot. Fast då bär det iväg på IKEA och införskaffar lite nödvändigheter inför den lill* som kommer i slutet av november (början på december). Sen ska det väl till en vagn också, och vi har hittat en som vi fastnat för. Den kostar, det gör den. MEN, vi tänkte som så.. Vi lägger hellre lite extra på en vagn som vi kan ha så länge det bara går, än att lägga någon tusenlapp mindre och kanske måste byta efter nåt år eller två.
Jag är idag i v. 15 (14+3), och skulle mycket väl kunna börja handla redan nu :) Men jag måste försöka lugna mig lite, annars finns det risk för en massa onödigt och alldeles för mycket kläder som aldrig hinner användas. Först och främst tänkte jag använda mig av presentkortet på Åhlens som jag fick av min mormor i födelsedags present. Måste även köpa mig själv nya byxor, annars får jag gå näck ett bra tag.. och det uppskattas inte!

Pengar kommer alltså (om allt går som jag tänkt mig) att gå till bäbis saker + en vagn. Det borde pengarna räcka till.. En cykel får jag köpa mig vid ett annat tillfälle. Och den cykeln jag tittat på är dyr, alldeles för dyr för mig egentligen. Men nu ser jag mer fram emot att få en liten en, än att sitta på cykeln och få ont i rumpan.


Får se nu om jag lyckas hålla bloggen vid bättre liv, eller om det kommer att gå lika länge tills nästa inlägg dyker upp. Måste försöka få tillbaka motivationen, och orken. Jag är glad att jag slipper illamående och kräkningar. Men jag undrar hur länge det tar innan tröttheten ger med sig. Kan sova konstant, jämt, varsomhelst, närsomhelst. När jag kliver upp på morgon och går på jobbet, så längtar jag till rasten då jag får sova en timma, när jag vaknar efter rasten så längtar jag tills jag får gå och lägga mig på kvällen. Jag har alltid varit en trött person, älskar att sova! Och bästa platsen jag vet är sängen. MEN, jag har inget minne av att jag nånsin varit så här trött. Äsch, varför sitter jag här och gnäller.. finns ju dom som har det betydligt mycket värre. Och sen lär jag inte bli piggare av att gnälla heller, men jag måste erkänna att det känns liiiiite bättre.I morgon kommer min favorit också :) Synd bara att vi lyckats pricka in alla helger jag jobbar :( Fia-Lotta ska vara hos oss hela helgen.. och eftersom hennes far börjar jobba vecka 27 (?), så ser det ut som att jag kommer att få rå om henne rätt mycket för mig själv i sommar. Han jobbar när jag har semester, och vi vill ju gärna ha henne här några veckor iaf under semestern. Då kommer hon alltså att få vara med mig då Thomas jobbar :)
Hon är ju för go, lilla Fia-Lotta :) Jag tycker för hemskt mycket om den tjejen.
Sen är det ju faktiskt så att hon blir hela 2 år på söndag :)
Othilia (Fia-Lotta) och jag.


Favorit tjejen.. som håller på att äta upp Mimmi? :P

Här har ni den, min dröm cykel.. en Monark!


Sen gick det inte att ladda upp fler bilder.. så jag tror jag lämnar det som det är.
Beger mig till sängen istället, och sover heeeela natten (förhoppningsvis).
Tack för mig.. På återseende.

RSS 2.0