Lilla vithåriga tant.

2011-11-21 - 21:46:24
Igår gick ännu en generation ur tiden. En generation som ännu inte hunnit träffa den nyaste generationen. Min farmor. Min lilla vithåriga farmor. Det är tungt. Det är ännu tyngre att man inte hann säga hejdå, att man inte hann vara med på att det skulle hända. Allt pga den där JÄVLA cancern. Har inte träffat henne på länge, inte pratat med henne på länge. Och nu, är hon borta.
Det enda som får det att kännas lite bättre är att hon inte längre behöver lida. Hon behöver inte känna rädslan över sjukdomen, behöver inte ha problem med andningen och hon behöver inte ha ont. Hon har det bra där hon är nu, det är jag övertygad om. Lilla farmor.You'd know
How the time flies
Only yesterday
Was the time of our lives
We were born and raised
In a summer haze
Bound by the surprise
Of our glory days

I wish nothing but the best for you!

Vi kommer att sakna dig! Varje dag, hela dagen!En fet smäll i ansiktet!

2011-11-12 - 21:51:33
Det gjorde ont, förbannat ont, om man får uttrycka sig så?!


En lögn är tillräckligt, ett svek är mer än nog.

Jag vet helt enkelt inte vad jag ska tro?
Det är svårt att få en rätsida på allting, än svårare att veta hur det KANSKE ligger till.

Glad jävla all helgona?!

2011-11-04 - 13:52:32
Den här helgen brukar vara rolig att gå ut på, och det hade säkert varit skit skoj att komma ut bland folk och socialiserat sig lite. MEN, Thomas har åkt till Piteå på kombinerad jobb/nöjes tripp så jag blir hemma med Eddie. Jag vet att det hade varit kul att gå ut, men hade förmodligen lessnat innan 12 och gått hem igen. Samma folk, samma fyllor, samma bråk och samma människor som står och slätar av varann. Jag kan det där, jag vet vad som kommer hända. Och skulle det mot all förmodan hända nånting så får man höra det till veckan när ryktet börjar spridas på byn.

Jag måste ändå erkänna, det är förbannat tråkigt att sitta ensam ännu en fredagskväll. Får väl hyra mig en film och köpa en stor fet påse med godis så kanske jag glömmer att jag sitter ensam.


Buuuhu, va synd det är om mig idag!

Vardagen

2011-11-02 - 20:36:39
Något jag saknar här hemma är en kökslampa ovanför matbordet. Den fina lampan jag fick av Maud och Jimmy när jag fyllde 20 fungerar inte längre. PANG, sa det och så var den svart. Vet inte vad som är fel heller? Om jag hade haft råd i dags läget hade jag köpt mig en ny lampa.

En sån här lampa skulle jag vilja ha, skulle passa jätte bra ihop med fönsterlamporna :) Skulle väl egentligen passa på medans man har rabatt på Ellos, men det finns som sagt inte utrymme just nu. Vi har försöka spara ihop pengar så vi kan köpa oss en ny säng, då det kommer en person och köper/hämtar våran säng nästa vecka. Vill ha en kontinentalsäng så man slipper att madrasserna åker isär, och sen har vi ingen som helst nytta av att ha en elevationsfunktion då vi inte använder den. Hade först tänkt att bara kosta på nya madrasser, men insåg ganska fort att det inte funkar. Att ha en resårkärna i elevationssängen är ingen smart idé.


Annars är väl det mesta som vanligt, min vardag är lite gråare men jag håller huvudet över vatten ytan. Tar lite på krafterna men det får gå :) Skulle gärna förklara anledningen till att det känns tungt och grått, men jag kan inte sätta fingret på vad det är.Den här drängen får mig att kliva upp ur sängen på mornarna, även hans far får mig att orka och vilja kliva upp.
Utan dem hade jag nog bara legat i sängen och tyckt synd om mig själv.Den 2 december åker vi till Åsele för att lämna lillgubben hos farmor och farfar, sen drar vi vidare till Umeå för att bo på hotell 2 nätter. Tänkte försöka oss på att handla lite presenter/julklappar till barnen. Slippa tänka på blöjbyten, mat tider och underhållning. Bara få fokusera på oss, oss och oss. Det blir bra! :)


RSS 2.0