Sanna vänner!

2012-04-23 - 22:20:25
Jag har många vänner, men få RIKTIGA vänner. Vänner som jag känner att jag kan lätta hjärtat för.
Sofi och Nina är två av de personerna som ligger under kategorin Riktiga vänner. Dom har ställt upp så otroligt mycket för mig dom senaste dagarna så jag blir alldeles gråtfärdig bara jag tänker på det. Sofi som jag inte ens träffar speciellt ofta vet ALLT om mig i dagsläget. Hon peppar, hejar på och ger råd som är knockout good.

Nina är en nyfunnen stjärna. Henne har jag inte känt länge, men tänka sig hur lika vi är ändå. Ska inte gå in på några detaljer, men det är så mycket vi pratat om som vi båda är "bekanta" med.


Ni är guld för mig tjejer!
Jag kan inte tacka er nog för allt ni gör, säger och hjälper mig med.
Underbara underbara UNDERBARA ni!

Positivt och negativt tänkande.

2012-04-20 - 21:55:33
Jag är otroligt stolt över Nina som kämpar på och inte ger upp. Jag själv däremot misslyckas totalt, den här jävla svackan var djupare än jag trodde. Men det är dags att rycka upp sig, tänka positivt och simma mot ytan. Sockerberoendet är värre än nånsin, och att komma igång med träning står inte på schemat. Jag är så sjukt imponerad av alla ER som lyckas gå ner och behålla vikten. Själv är jag rädd att om jag lyckas gå ner så kommer jag gå upp igen. Jag kan helt enkelt inte låta bli att äta. Vidrigt!


Jag funderade idag.. varför har vi (många av oss) så svårt att säga nånting positivt om oss själva? Hur kan det komma sig att vi kan spy så mycket negativt över den vi är? Varför är det lättare att vara negativt inställd till oss själva än att försöka lyfta oss själva med positiva tankar och komplimanger?
Vad tycker du om dig själv, egentligen?


I morgon blir det jobb, 12,30 - 21,15. Men först ska jag åka och lämna av Eddan i Åsele. Han ska få sova hos farmor och farfar en natt då jag måste jobba och gubben är och jobbar. Sen åker jag och hämtar honom igen på söndag efter jag slutat. Han kommer att vara skit nöjd att få spendera tid i Åsele.
Nej usch och fy.. mot duschen och vidare i säng. Hejpa!


Högtider från h*lvete!

2012-04-08 - 09:00:44
Jag har sagt det förr, men jag säger det igen. Jag HATAR högtider. Helt jävla meningslöst i mina ögon. Onödigt ont skulle jag väl kunna säga..

Glad påsk!

2012-04-07 - 09:22:30
Blek, fet och äcklig. Välkommen positiva tankar. Solen lyser iaf på oss, och familjen är närvarande. Kunde ju ha vart sämre. Glad påsk!

Peace, love and understanding

2012-04-06 - 21:59:26
Det är lätt att göra skillnad på folk, helst om man inte har något samvete. Peace out!

Att fylla 25

2012-04-02 - 23:27:33
Känns väl som alla andra gånger man fyller år.. Fick dock en smärre panik då jag insåg att nästa år har vi 10 år sedan vi gick ut 9an. Sjukt vad tiden går fort! Vad har man egentligen lyckats åstadkomma sen dess? Förutom att skaffa jobb, familj, eget hem.. Har hunnit med rätt mycket ändå :)

Var och köpte en jacka åt Eddan idag, jag bara ÄLSKAR den!


Den är ju så fin! Jag fullkomligt älskar pippi mönstret, i alla de färger. Han har en stickad tröja i marin, vitt och grått som hans mormor stickat åt honom. Men jag insåg idag att han får nog ärva stora syrrans pippi tröja istället, som är i orginal färgerna. Men den här jackan, skulle nästan vilja ha en själv ;)
Och påtal om jackor, måste försöka ta mig råd att köpa en åt mig själv. Har ingenting att ha i sommar. Frågan är bara vad man ska ha för jacka. Är då säcker på att jag INTE vill ha en softshell.

Mycket jag skulle vilja köpa.. Telefon (då Edide tyckte att min skulle bada), Tv (våran ger snart upp helt), jacka, cykel, cykelstol åt Eddie, nya skor tills i sommar.. Ja, listan kan göras väldigt lång. Finns alltid nånting man vill köpa, eller nåt som man kommer på att man "måste" ha. Pengarna går att stoppa överallt. Sitter fortfarande och hoppas på att någon avlägsen släkting låter mig ärva ett x antal miljoner. Känner på mig att jag kommer att få vänta en evighet på det.

I veckan får gubben svar från jobbet han sökt, och jag HOPPAS HOPPAS HOPPAS att han får det. Det finns BARA fördelar med det. Han skulle få komma hem VARJE DAG efter jobbet. Fattar ni vilket lyx? Slippa åka 20 mil för att jobba och sen bara vara hemma 1-2 dagar i veckan. Det suger stenhårt! Så nu hoppas jag på att slippa bli besviken, vi behöver det här nu. Lite medgång istället för motgång.
Jo, måste ju passa på att gratta finaste Hanna och hennes Morgan till en otroligt fin liten gosse. Lowe är hans namn, föddes 1 april kl 02.55. 49 cm och 3420 gr.


Ja nu har jag uppdaterat lite, så nu sätter jag punkt.
Godnatt!

RSS 2.0