Fredag - ledig dag?

2010-02-05 - 11:53:45
Jag måste ju börja med att säga att jag har nog världens bästa pojkvän. Han klev upp klockan 7 i morse för att börja tvätta undan alla kläder vi hade i tvättkorgarna. Jag fick ligga kvar och sova, trots att jag sagt att jag skulle kliva upp och tvätta. Dumma jag, lovar sånt jag inte håller.
Thomas, visst vet du att jag älskar dig ? :)
Jag blev så arg idag, när jag fick höra en grej.. och ännu mer arg vart jag när jag fick se det med egna ögon på facebook. Hur fan kan en människa vara så dum!? Ska man göra klart för ett av sina barn att de är betydelsefulla och att man är stolt över dem, då talar man om det för ALLA sina barn. Det är SÅ fult gjort att tala om för några av sina barn att de är värdelösa och att de bara gör fel hela tiden. Medans man lyfter ett barn högt i skyarna, och man är den stoltaste föräldern i världen. Man är inte förälder bara ibland, man är förälder DYGNET RUNT, JÄMT! Usch, jag blir så arg. Det är skrämmande att personen i fråga inte tagit hand om sina tidigare barn, men nu ska hon/han försöka inbilla omvärlden att hon/han är världens bästa förälder! EN STOR FET JÄVLA LÖGN är vad det är.

Sannolikheten för att det finns en störning nånstans blir bara större och större.
Jag blir bara mer och mer övertygad att så är fallet.De som tar hand om sina barn, och månar om dem trots motstånd ska ha en stor eloge! Låt inte barnen lida för att ni inte kommer överens. De väljer inte sina föräldrar, de väljer inte personlighet. Det är föräldrarna som formar sina barn, till största delen.
N E J, jag måste lämna det här ämnet innan jag kokar över och skriver nåt olämpligt.


Suttit och tittat på scrap booking grejen hela förmiddan, och jag skulle utan tvekan kunna handla upp varenda krona jag tjänar. Det finns så otroligt mycket fint, och jag skulle vilja beställa ALLT! :) Jag har verkligen hittat min hobby. Det här trodde jag aldrig om mig själv, att jag av alla människor skulle sätta mig och scrap booka. Men som sagt, skit skoj!
Ska passa på att gratta Markatta - Lilla flåset - Lilla my, kalla henne vad ni vill,  på sin 23 års dag! :)Hipp Hipp Hurra, idag är det din da´!
Idag får du vara vår prisnessa ;)

RSS 2.0