Säljes!

2012-01-31 - 22:08:21


Klänning från Koola Anna, storlek XL.
Använd en endaste gång.
Inga fläckar, som ny!
Finns en matchande bolero till, som är orange.
Nypris, 600 kr.
Mitt pris 300 kr, eller bud.




Jag och Du?

2012-01-31 - 19:37:49
Du kan, Du kan, Du kan!


Kan jag?

Säljes

2012-01-30 - 22:40:31


Galonoverall med tjockt fleece foder från Celavi, storlek 80.
Använd fåtal gånger, inga märken, inte märkt med namn.
Avtagbar luva, reflex på höger ben och arm.
Medföljer galon tossor även de från Celavi.
300 kr, eller bud. Om den skall skickas står köparen för frakt.




Tatueringar och välsvarvad kropp!

2012-01-30 - 20:38:56
Jag är så himla sugen på en ny tatuering, det blir liksom ett beroende när man väl börjat. Främst skulle jag vilja göra en tatuering som jag kan relatera till Eddie, men sen har jag planer på en sleeve. Eller, kanske inte en hel sleeve men ena delen av armen iaf :) Men för att det ska kännas snyggt måste jag få lite mer välsvarvade armar, vilket jag INTE har nu :P
Pratade med Sofi igår, och vi kom överrens om att när jag gått ner i vikt ska jag åka till henne och vi ska ta en shopping helg. Känns som det är en bit bort i takten jag håller. En kripp som Jessica Alba skulle inte vara tokigt.

eller 

Nåt i det stuket.. inte det där mönstret dock, men storleken. Antingen en lite mer diskret som på bilden till vänster, eller smälla till och göra en ordentlig ;) Har en vision, men den visionen tro jag aldrig att jag kommer få ner på papper. Känns som jag är aningens feg för att göra HELA armen. Aja, än är det ju inte aktuellt.



Ikväll är min motivation obefintlig, orkar liksom inte ens med mig själv.
Tack för mig!

Någon intresserad?

2012-01-29 - 14:53:07
Jag har efter många försök testat att få en del grejer sålda. Är det någon som är intresserad av någon typ av Bloppis? Jag vet inte hur jag ska bli av med sakerna annars, varken tradera, blocket eller facebook har varit till någon hjälp.

Hojta till om ni är intresserad så kan jag lägga ut lite grejer :)
Ni kanske har mer nöje av grejerna än vi?





Allt och inget

2012-01-28 - 22:57:56
Ni som röker/har rökt vet ju hur fruktansvärt gott det kan vara med en cigg, IBLAND. Jag säger inte att det alltid är gott, för det är det inte. Att röka är mest en vana, iaf för mig. Efter mat, sociala tillfällen, fester, när man pratar i telefon, efter att grabben lagt sig osv. Men hur som helst, ibland är det så där sjukt gott att stå ute på balkongen och röka. Men trots det, alla gånger man blir narrad till att ta en cigg så är jag aldrig så röksugen som när jag ser någon på tv röka. Varenda cigg, varenda bloss, varenda gång de blåser ut rök så ser det så gott ut! En typisk film som kan få mig röksugen är Män som hatar kvinnor. När Lisbet röker så låter det till och med som att det ska vara gott. Ganska sjukt egentligen, jag vet.. Jag rökte inte SÅ himla mycket ändå.. Ett paket brukade räcka i nästan exakt 3 dagar. Världigt få av de cigaretterna var sådär MMMMMMMM goda. Men oavsett hur gott det var.. ibland.. så har jag ändå inte rökt sen den 10 Januari. Tänk om det gick lika bra med dieten som att sluta röka. Fuskat som FAN nu dom senaste dagarna, men.. nya friska tag, igen! Funderar dock på om LCHF verkligen är för mig? Aja, det märks väl :)



Nästa helg har jag och Sofi börjat planera lite smått inför en tjej fest :) Hoppas så klart att Nina också vill/kan vara med! Kanske några fler som känner sig sugna? :) Är så peppad på fest, som förut. Sminkning, frisyr fixning, fnitter, gott att dricka, UNDERBARA tjejer. Åååh vad jag är peppad! :)




Titta så snygg denna dära Sofi är liksom!


Ikväll kom lillebror Anton och gjorde mig sällskap till en film och "lite" gott. När han for hem gjorde jag mig själv en stora tjänsten att ta en VARM dusch, skrubba fötterna, lägga ansikts mask, smörja in fötterna och nu sitter jag i en renbäddad säng och är måtta trött. Hade tänkt att försöka hålla mig uppe tills gubben kommer hem, men jag tvivlar på att jag orkar med det.

Har känt mig som en riktigt satkärring idag. Tålamodet har varit obefintligt och Eddie i sitt esse. Jag har liksom inte orkat med, inte haft tålamodet och lusten. Fick så dåligt samvete tidigare idag då jag röt ifrån åt honom. Vill inte att han ska bli "rädd" för mig. Men ibland måste man få ryta ifrån.. visst? Tålamodet var så obefintligt att jag hade kunnat slå sönder en dörr eller nåt, bara för att avreagera mig lite. Kanske skulle ha införskaffat en boxningskudde? Eller kanske sett till att få lite hjälp med tröttheten så kanske tålamodet räcker lite längre?


Älskade älskling, du är det bästa som finns. Jag älskar dig trots ditt testande! :)

PP = Personlig Peppare!

2012-01-27 - 12:21:08
Trots att jag vill förändras, så vill jag inte det.

Jag kanske inte är så motiverad som jag trott, är inte så peppad som jag önskar. Men om jag riktigt tänker efter så inser jag ju hur fruktansvärt missnöjd jag är med mig själv. Hur mycket jag egentligen VILL förändras. Jag ska säga som det är, jag är missunsam eller kanske avundsjuk på de som kan äta vad de vill och inte gå upp ett gram. En annan behöver bara titta på en godispåse så har man gått upp vad påsen väger. Jag måste ta nya tag, nya friska, SERIÖSA tag.
Önska att jag hade en personlig "peppare". Tänk, det var jag till en person förut. Brukade skicka ett sms om dagen där jag skrev några peppande ord. Tänk om man kunde peppa sig själv så mycket också.


Vill inte behöva använda mig av två stolar i framtiden.



Förslag mottages tacksamt!

2012-01-20 - 21:33:40
Alla ni som ätit enligt LCHF. Vad har ni "lyxat" till med på helgerna istället för godis och dricka?

Ikväll blev det brieost, salami och lite ölkorv. Och självklart en kanna med isvatten.
Vet inte om jag nånsin kommer att kunna äta mig less på salami och brie. Det är ju göttans!
Men det gör ju ingenting om man kan variera lite. Helst av allt skulle jag nog låta bli att äta det där "lyxiga" på helgerna, och hålla mig till mina måltider.
Idag gjorde gubben ordning plankstek åt oss, fast vi uteslöt moset. Hade ju kunnat göra blomkålsmos men ingen av oss är speciellt förtjusta i blomkål. Så då är det lättare att lägga dit extra tomat, lite paprika, sparris och kött. Och självklart en smarrig sås till det! :)


I morgon tänker vi åka till Åsele och hälsa på Eddies farmor och farfar. Jag har inte träffat dem sen Eddie fyllde år tror jag, och Eddie har inte träffat dem sen juldagen. Så nu är det dags! :)

Idag har Eddie varit hemma. Tyckte inte att han behövde mer inskolning, och sen ville vi ge Jenny lite ledigt :) Och gissa om han har varit uttråkad idag, är inte alls lika roligt att vara hemma som hos dagmamma. Han får vackert vänta till på tisdag :)

Ja just..

2012-01-19 - 21:50:00
Förresten, har lyckats hålla mig ifrån att röka också. Fortfarande SJUKT röksugen ibland, men det försvinner mer och mer. Kan inte minnas att jag var så här röksugen förra gången jag slutade?!
En liten eloge till mig som bestämmer mig för att banta och sluta röka, SAMTIDIGT!


Socker suget är desto svårare att bli av med. En stor fet marabou chokladkaka, JA TACK!
Snålvattnet rinner bara jag tänker på det.


Upp och ner, ner och upp!

2012-01-19 - 21:45:07
Snart gjort 3 veckan med LCHF, det har funkat bra.. Eller, jag tror det iaf.
När jag vägde mig efter en vecka visade vågen -2,1 kg (för att vara exakt), när jag sedan vägde med efter ytterligare en vecka stannade vågen på 1 kg med (!!!!!) än när vi började. Jag trodde jag skulle ramla ihop och dö! Kändes som allt var förgäves och att jag lika gärna kunde ge upp! Sen slog det mig, när man har den där "fantastiska" veckan varje månad så kan man gå upp i vikt. Precis vad jag gjort tydligen, var tvungen att väga mig ytterligare en gång, och då stannade jag på 1 kg mindre än när vi började. Så alltså, jag har gått ner 2 kg, och gått upp 1 kg. Känns inte allt för bra! Känns lite som ett nederlag att jag misslyckas redan.
Försöker hålla mig till max 1500 kcal/dag och under 20g kolhydrater/dag. Brukar funka bra, men trots det är det ju nånting jag gör fel. Men vad?!
Aja, en del går upp och ner i vikt med LCHF, innan de börjar gå ner ordentligt (läste jag).
Dit det bär, dit bär det.


Fick lov att färga om håret idag IGEN, hade en utväxt som inte var att leka med och den röda färgen hade bleknat. Nackdelen med att färga håret rött är just det, att den bleknar och blir mer rosa i färgen än röd. ME DONT LIKE!


Lilleman, Nöffe, EddanPeddan har gjort 4 dagars inskolning hos sin dagmamma. Gissa om han varit nöjd?! :)
Började lite försiktigt första dagen med några timmar, medans vi var där. Andra dagen lämnade vi honom några timmar. Igår fick han äta lunch och sova där så hämtade vi hem honom kl 16. Men idag var nog den roligaste dagen för honom. Thomas körde ner honom kl 7 i morse, och sen hämtade jag honom kl 16. Han tittade på mig och sprang i motsatt håll för att gömma sig :P Ville nog inte alls åka hem. Han har hur kul som helst där!! Jag hoppas att det blir fortsatt dagmamma efter hösten. Det skulle både jag och Eddie tycka om!

Efter jag hämtat Eddie, Thomas lagat maten och vi ätit så bestämde vi oss för att ta ut Othilias säng från deras rum och möblera om. Anledningen till att hon inte längre har kvar sin säng där inne är pga att hon är här så sällan, så dom gångerna hon kommer hit får hon sova i bäddsoffan vi köpte åt dem :) Nu finns det mer plats för leksaker istället och jag tror inte det blir några problem för henne att sova på soffan :)




Lilla killen som blivit så stor!


Näe, nu blir det en dusch sen en film med gubben. Morden i Sandhamn.
Har ni sett den?

Älskade cola

2012-01-13 - 21:26:33
Har jag någon gång sagt att jag ÄLSKAR CocaCola?! Det är kanske det godaste i dryckes väg! Farbror Robert talade även om för mig att CocaCola är den enda dryck som hjärnan inte kommer ihåg smaken på. Det är därför det är så beroende framkallande, ja naturligtvis gör ju koffeinet sitt också. Men det ska tydligen inte finnas nå smakminne i Cola?
Jag ville "belöna" mig själv idag, och köpte därför en påse med nötter, en 0,5 liters Cola Light och naturligtvis brie och salami. Standard! Jag tror inte jag kan bli less på salami och brie. Skulle kunna leva på det, och cola naturligtvis. Höhö!



Nu är det bara 2 dagar kvar tills gubben kommer hem, MEN han är bara ledig en dag. Sen bär det iväg igen! JÄVLA FÖRBANNADE SKIT HELVETES JOBB! Men han kan inte bara säga upp sig heller, vi behöver inkomsten. Och han trivs ju med själva jobbet, men inte att vara borta så mycket som han är. Jag tyckte det funkade så bra när han hade rullande schema, jobba 3 ledig 2. Men nu är han hemma ca 2 dagar av 14. Inte coolt! Vill inte ha honom boendes i Umeå, önska han kunde få sig ett jobb på hemmaplan. Det skulle underlätta en hel del. Vi skulle få mer tid tillsammans allihop, skulle inte behöva leja barnvakt flera gånger i veckan nu när jag börjar jobba och hans själv skulle må så mycket bättre! Blä!




Vi saknar dig pappa!

Instruktionsbok?

2012-01-12 - 21:31:37
Jag måste bara säga det, jag älskar funktionen på min kamera..
Den slätar ut huden och gör den finare.. eller nåt sånt ;)




Om man ändå hade så fin hy i verkligheten. hahahaha.




Om jag bara sätter mig och läser igenom instruktionsboken till kameran kanske jag kan ta nå grymma bilder någon gång i framtiden?

Jobbig kväll

2012-01-12 - 20:11:42
Hemska saker vilken bajs kväll det här är!


Ungen testar tålamodet x 1000, rök sugen, hjärtklappningar, godis sugen, ensam och har förbannat tråkigt!
Det är skitit och jävligt här, skulle behövas en stor städning. Skulle ha burit ner grejer i förrådet, sorterat Eddies urväxta kläder. Finns många måsten!
Varifrån kommer hjärtklappningarna egentligen? Det är ju inte direkt så att jag stressar eller nåt. Undermedveten stress?

Men mest av allt skulle jag vilja ta fram min scrapbook låda och bara sitta med den en hel kväll. Utan att bli störd, får fortsätta med mitt fotoalbum.
Känns lite sent för att börja med det nu, med tanke på hur många timmar jag brukar sitta med det. Tiden liksom bara rinner iväg.


Blähä, blähä!



Jo förresten, vågen visade -2 kg efter 8 dagar med LCHF kost. Så IN YOU FACES ni som tvivlar!

Nu kör vi all in! Måtte jag lyckas den här gången!




På måndag börjar vi inskola Eddie hos Jenny :)
Och jag får ÄNTLIGEN börja jobba, som jag längtat! Blir galen av att gå hemma.
Sen ska jag inte förneka att det kommer kännas fett bra med en lön!



Old times.. gone?

2012-01-06 - 20:51:58
Saknar ni nånsin det "gångna"?
Det som varit, det man minns..



Kommentarer

2012-01-03 - 21:07:27
Ni är väl för gulliga, värsta peppen man får av kommentarerna. Anonyma eller inte, spelar ingen roll!
Än fast jag måste medge att liiiite nyfiken blir jag på vem som sitter på den kommentaren :) Men egentligen spelar det ingen roll, alla väljer om de vill vara anonyma eller inte :)


Är inne på min andra dag av LCHF, och jag är ganska övertygad om att jag kommer misslyckas även denna gång. Hahaha. Ingen kämparglöd här inte! Jag vill verkligen inte se ut som jag gör, men jag är så förbannade LAT så jag vet inte om jag nånsin kommer att se nå anorlunda ut? Försöker hålla mig under 2100 kcal, och hålla mig ifrån alla dåliga kolhydrater, eller håller mig ifrån kolhydrater överhuvudtaget. I den mån det går. Eddie får äta samma sak som vi, men till honom kokar vi potatis eller pasta. Idag åt vi citronmarinerad lax till middag, och han sa "Mmmmmh" efter varje tugga. Gissar på att han tyckte om det ;) Åt nästan en hel potatis och en laxfilé själv. Han är matglad vår lille gosse ;) Hur som helst är jag fruktansvärt avis på er som kan äta utan att gå upp ett gram, och allra minst ni som har orken att röra på er. Jag önska jag hade lite av varje!


Jag tycker det är skit skoj att laga mat, testa nya saker och lägga ner tid på det. Men jag skulle gärna anställa nån att ta hand om disken efteråt, den är HEMSK!


Vad tror ni, 20 kg till sista Juni? :P Då ska det nog ske att mirakel!
Känner mig bara LITE stressad!





Fina dräng, jag älskar dig!


Då var vi igång!

2012-01-02 - 19:13:58
Heja heja! Ligger under 2100 kcal idag!
Keeeeeeeep it going!






Nu ska granen väck!

Bah-Bye!

RSS 2.0