Bilder.

2010-07-23 - 22:49:25

Tänkte att jag skulle bjuda på några väl valda bilder :)

En rödblommig fröken efter att ha hoppat studsmatta.


     

Så nöjd blir man när man får äta vindruvor :)Jag tycker för hemskt mycket om lill tjejen!


Magen i v22 (21+1) framifrån.
Lägger ut denna bild, trots mina egna principer!


Random!

2010-07-23 - 14:11:39

Tiden kanske inte står helt stilla ändå, trots att jag hävdat att det går SÅÅÅÅ sakta i fler veckor. Är redan inne i v22, och det jag nu har jag känt några veckor är foster rörelser. Eftersom jag inte haft något att jämföra med så har jag inte trott att jag känt nånting. Men nu har jag liksom insett, det finns ju faktiskt nånting där inne :) Var till BM i tisdags, och där fick vi höra hjärtslagen, som för övrigt låg på 144 :)

Även min vikt har ökat. Och då tänkte jag som så.. Är det NÅN som känner för att dela ett "nyårs löfte" med mig, om att kanske börja röra på sig och gå ner "några" kilon? Jag vet att jag kommer att få väldigt svårt att göra det själv. Måste ha någon som tjatar på mig, och nån som följer med mig så det verkligen blir gjort.
När Sofi bodde kvar i Dorotea va vi duktiga som bara den, och det gav resultat också. SÅ vill jag ha det. Även jag och Eva hade ett infall i våras.

Ska fasen försöka mig på att börja röra på mig, och ge fan i gottigheterna. FÖRSÖKA sa jag :PNu måste jag hoppa in i duschen och göra mig mänsklig igen.


Har lovat Rebecka att visa magen, MEN.. har inte tagit några bilder än, och är en aning emot att "fläcka" ut min kropp offentligt på nätet :P Så vi får se hur och när det blir av :P Du får helt enkelt ha överseende ;)Hej så länge!


Du betyder mer än ord kan förklara, och jag älskar dig mer än jag kan visa!


Problem fri!

2010-07-22 - 21:29:53

Jag kom på mig själv säga igen : "Jag har ett helt bekymmers fritt liv".
Och fanimig, har jag inte det. Inga graviditetskrämpor, inga rykten (som jag bryr mig om, eller hört talas om), pengar på kontot de 27e varje månad, kontakt med min familj, kontakt med Thomas´s familj.. Planer inför den kommande familjemedlemen, funderingar på bil byte.

De enda "problemen" jag har, det är så löjliga grejer så det är inte ens värt att kalla "problem".Jag lever mitt liv precis som jag själv vill, anpassar mig inte nödvändigtvis efter vad andra tycker och vill, finns där för de som behöver det, lyssnar på de som vill prata och jag har en helt fantastisk omvärld. Jobb, familj, ett hem, en fantastisk pojkvän, bonus barn och ett kommande på gång :)
Med andra ord, mina "problem" - Finns inte!
Jag njuter av tillvaron, och ser fram emot att det kommer att bli ännu bättre :)


Aldrig för sent för en update.

2010-07-19 - 21:43:52

Åååh, om tiden kunde gå lite fortare. Bara skattepengarna kommer in på kontot så ska jag börja handla till den lill*. Hittar så mycket billiga och fina saker. Jag har tidigare sagt att jag kan tycka att det är "onödigt" att börja handla så tidigt. Men jag har ångrat mig gällande det. Jag har FULL förståelse för de som börjar handla så fort de får reda på att de väntar smått :) Tror jag måste skriva ner allting, och rådfråga den blivande 2 barns pappan om vad han tycker är nödvändigt och inte. Annars kommer jag nog att bränna ALLDELES för mycket pengar :P
En sak jag SKA köpa, det är en åkpåse. Synd bara att det finns så mycket av en och samma sak, beslutsångesten blir då ett faktum!
Vi får nog ta en hotell helg i Sundsvall och dra en sväng på Ikea och på stan :) Dom grejerna vi planerat att köpa på Ikea kommer inte kosta mer än ca 1000 kr, MEN man kommer ju sällan därifrån med BARA det man planerat att köpa. Så om jag känner mig själv rätt så blir det betydligt mer ;)


Sitter även och tittar efter en bil. Vet dock inte vad det blir, men det vore perfekt om vi gjort ett bil byte innan november iaf. Blir en aning trångt om vi ska åka Skodan med två barnstolar, barnvagn(ar). Det är nog trångt nu när vi bara har Othilia. Blir annat när piga inte behöver sin stol längre.
Och på tal om piga, hon är enormt saknad! Hon befinner sig just nu i Norge med sin mor. Och jag hoppas verkligen att dom tar vara på semestern :)


Julen, den kommer att bli en aning annorlunda i år :) Vi kommer att ha piga hos oss, och sen kommer vi även att ha en till liten en som gör oss sällskap :) Så i år tror jag inte att vi kommer att fira jul någon annanstans än hemma hos oss. Fick sjuka julkänslor idag, det har jag inte haft på många år. Men de lär nog vara väck innan jul ens närmat sig. Brukar oftast vara så. Hade inte varit så tokigt att ha ett hus, där man kan jul pynta och göra en riktigt jul. Blir inte riktigt den riktiga jul känslan i en lägenhet.


Tror det är bäst jag går ifrån datorn nu, innan jag beställer nåt onödigt. Farligt att vara ensam hemma med dator och internet. Kan bli alldeles för dyrt! :P Ska försöka slå en signal till gubben snart och höra hur det går för honom, om han kommit fram till Umeå än :)LisaLej säger, HEJ!Fia-Lotta drar till Umeå.

2010-07-05 - 22:01:15

Fatta mig rätt nu.. jag tycker om värmen, men vissa dagar tycker jag nog en smula bättre om kylan.. När det är kallt kan man klä på sig mer kläder, öka tempen inne eller i bilen. Men när det är 30+ grader ute, då kan man inte slita av sig skinnet. För så känner jag vissa gånger när det är så här hett! Och i morgon ska jag, morsan och Fia-Lotta åka till Umeå över dagen. Gissa om jag kommer att vara orolig över skruttan. Måste nog in på CO och leta redan på en sån där fläkt man kopplar in i tändaruttaget i bilen. Kyl bagen ska med, med lite av varje i.Det är rätt roligt ändå.. Det vissa inser, inser inte andra. Det finns så mycket falskt folk, och det värsta av allt är inte att dom är falska. Det värsta av allt är ju att personerna som blir utsatta inte förstår vad som händer. Dom ler bara och tycker att det är "Kääääänon" att personen vill prata/umgås med dem. Man har svårt att hålla sig för skratt ibland.Favorit tjejen ligger och sover, börjar rent bli omöjligt att få henne till sängs. Men, efter en näve tålamod och lite "gull-prat" så sover hom som en prinsessa :) Var liiite orolig över hur det skulle gå, då Pappa Thomas inte är hemma. Hon ska nämligen spendera en vecka ensam med mig mer eller mindre. Basse är inte ledig så mycket, och då får hon vara med bara mig :) Men vi kommer så bra överrens, så det ska nog gå bra.
Mamma Emma var lite "orolig" också, och det förstår jag. Men vi får hålla telefon kontakt så löser det sig :)


Nej, packa ihop lite inför i morgon.. Tjing!


RSS 2.0