Long time no see!

2012-02-22 - 21:43:54
Den här månaden önskar jag verkligen att jag var rik! Eller iaf att ett under kunde ske, skulle vara göttmos! Det är en sån där skit månad då ALLA räkningar kom som en bomb i brevlådan. Det sved som saaaaatan! Aja, det hjälper inte att gnälla, det betalar inga räkningar.. tyvärr!
Till råga på alla räkningar så fick vi den nya bilstolen, som naturligtvis var SÖNDER. Så de skulle skicka en ny och vi skulle få skicka tillbaka den där. Tänk att det sällan går smärtfritt.


Har egentligen inte så mycket motivation till att skriva. Tänkte bara printa ner några (om än gnälliga) rader så ni ser att vi lever. Lilla gubben är förkyld, Mamma är trött och Pappan jobbar på. I helgen kommer storasyster Othilia och hälsar på, synd att hon inte kan bli kvar längre än 1 dag. Jag hinner ju inte träffa henne nånting alls.


-"Enda gången celluliter är gulliga, det är när dom sitter på en bäbis rumpa".Med det avslutar jag här.
Underbara unge, du älskad!

Att kalla sig förälder

2012-02-01 - 21:03:57
Att vara förälder är helt underbart, finns ingen som kan skänka en sån glädje (och vansinne) som barnen. Jag är så otroligt stolt över Eddie, och jag kommer göra allt för att finnas för honom när han behöver. Jag kommer aldrig att svika honom medvetet. Han är guldkornet i mitt liv, och jag älskar honom till evigheten tar slut.


MEN..

Det finns folk som gärna kallar sig själv "förälder". En förälder ska vara en förebild, en person man kan förlita sig på och veta att man alltid kan söka stöd hos dem. Att föda/tillverka ett barn är inte att vara förälder. Att slå sig själv för bröstet och säga "Jag är hans/hennes förälder", och sen inte agera förälder är ett rent skämt! Förälder är man 24/7 resten av livet. Man är inte förälder ibland, eller när man vill utan JÄMT!
Man är inte en mamma/pappa bara för att man har samma blod. Om man inte tar sitt ansvar och finns till så är man inte värd att bli kallad för just mamma eller pappa.
Finns personer som jag anser inte har rätten att tillta sig den titeln..


PUNKT!
Säljes!

2012-02-01 - 20:52:49


Svart tub klänning med möjlighet att ha smala axelband (som på bilden).
Storlek Large
Pris 150 kr
Svart smock klänning, storlek 42/44
Eftersom det är smock upptill kan den användas av de som är mindre också.
Aldrig använd!
Kan användas med eller utan axelband.
100 kr
Jeanskjol storlek 42
Knäpps fram med knappar, små fickor, fint skick
Pris 80 kr
Ballerina skor, storlek 39
Använda en gång
100 kr
Softshell jacka, brun med turkosa detaljer
Storlek S
150 kr
Svart ulljacka, storlek XL
150 kr
Gråa skor, storlek 39
75 kr
Ljuskrona med plats för 8 ljus.
100 kr
Köksbord
100 kr
Tvbänk, fint skick
100 kr
Studsmatta 90 cm i diameter
100 kr


RSS 2.0