Känslan med K

2010-01-27 - 20:05:22
Har ni nånsin den där äckliga, smärtsamma, vidriga ensamhets känslan i er? Den där som gör så ont, och man känner sig ensammast i hela världen. Den där sortens känsla som smärtar så fruktansvärt ont att man bara vill försvinna.. Den känslan har jag nu. Jag kan inte förklara varför, eller hur jag fått den. Jag känner mig bara så fruktansvärt ensam, saknar den där vännen med stort V. Den där vännen man surrar flera timmar i telefon med varje dag, vännen som är sig själv till 200% utan att fundera på vad andra tycker, som accepterar en för den man är utan att ifrågasätta varför man är så, vännen som låter en vara arg, glad, ledsen utan att behöva fråga vad som är fel, den där vännen som kan ringa bara för att höra vad man ätit till middag.. DEN vännen. Den vännen hade jag, men hon flyttade. Hon flyttade alldeles för långt ifrån mig. Och det smärtar så förbannat mycket.
Jag har Thomas, det vet jag. Jag har familjen och arbetskamraterna. Jag har även vänner. Men vännen med stor V, finns inte hos mig längre.

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknade en del av det förgångna..


Den här känslan får mig att må illa, den smakar avskum!Nu kommer många säkert tänka :
"Bu-fucking-ho vad det är synd om henne då. Fan vad hon svänger i humöret. Labil!?"

Ja, nu råkar det vara en sån period i mitt liv där jag mår piss! Och det är pga många olika anledningar, vilket jag inte tänker räkna upp här. Jag kanske är labil, men jag tror jag överlever det också..  Som många andra skriver i sina bloggar, tycker du inte om det du läser här.. låt då bli.


Gnället från h-vete.

2010-01-18 - 13:31:13
Idag är en helt värdelös dag.. Känner ingen som helst glädje alls. Ångest över flytten, vill verkligen inte flytta härifrån. Men jag vet att det är det bästa, vi har inte råd med annat. Kommer att spara massor på att slippa köra bil varje dag. Jag hatar att packa, och att packa upp är ju 10000 gånger värre. Fy fan, vi är inte ens 100% klar med den här lägenheten.

Jag kan verkligen inte sätta ord på vilken helvetisk dag jag tycker att det här är.
Waaaay to många tankar.Önska jag fick sätta mig ner och prata med Ida några timmar, DET är vad jag behöver. Men hon bor alldeles för långt bort för att bara åka dit och surra sen hem igen..
Skulle behöva prata av mig gällande så mycket, men med vem?

Gnället från helvete är här.. Lisa Eriksson!

IDA, JAG SAKNAR DIG SÅ IN I HELVETE!
Screw this! Jag orkar inte!

Bantning = huvud dum?

2010-01-14 - 18:07:38
Jag ska inte sopa under mattan med att jag gärna skulle tappa ett kilo eller två, eller tre.. eller kanske 15. Men jag, precis som många andra, har inte så otroligt lätt att gå ner i vikt. Men å andra sidan gör jag inte direkt nånting åt det heller, eller i sanningens ord gör jag ingenting för att sänka siffrorna på vågen. Jag tycker om mat, godis, dricka och mycket annat onyttigt. Och om jag dör när jag är 60 år pga hjärt och kärl sjukdomar så har jag ändå levt ett lyckligt och bra liv. Har fått stoppa i mig det jag vill, utan att bry mig om vad andra tycker. Än fast jag är fullt medveten om vad jag gör mot min kropp. För tidig död, värk pga övervikts kilon, sjukdomar, trötthet osv.

Jag tycker det är sjukt tråkigt att vara ute och gå, tröttnar på träningen, och har ingen som helst motivation till nånting. Jag tycker om soffan, tvn och sängen. Det är förbannat skönt att slänga omkull sig på soffan när man kommer hem från jobbet och bara glo på tv. Tänker er själv hur kul det skulle vara om ALLA såg likadana ut till kroppen, herre gud.. Då skulle det inte ens finnas kläder att köpa. För fan ska veta, när jag ska köpa kläder så finns det ALDRIG i min storlek. Vilket innebär att fler än jag har just den storleken. Många nekar till vad dom har för storlek på kläderna, men till vilken nytta?! Kanske tänker de - " Om jag säger att att jag har storlek 38 istället för 44 (som jag engentligen har) så känns det bättre för mig själv). Haha, vem försöker man lura?

Sen måste jag även tillägga att jag tycker att det är fruktansvärt tråkigt att sitta och höra på hur andra äter och tränar för att de ska gå ner så mycket som möjligt i vikt. Pulverdieter?! Va fan är det för påhitt? Vem kan leva på det resten av sitt liv? Om man då skulle börja äta fast föda igen, varsågod, då kommer kilona som ett brev på posten och lägger sig fint som en limpa runt den smala smäckra midjan igen. Underbart! Då har du alltså lagt ut en mindre förmögenhet på pulver, som för övrigt smakar räven, som tappat sin funktion så fort du börjar äta igen. Nej, jag tror att bästa sättet att gå ner i vikt på är att äta nyttigt, och träna i rätt mängd.
Måste även tillägga att jag vet att en del människor har svårt att gå upp i vikt också, men eftersom jag representerar "tjockis klubben", så blev detta dagens funderingar och ämne.

Lägger in en låt.. som kanske får några att tänka efter.

 

 

Många säger att man ska vara själv, och stå för det. Men när det ständigt finns någon/några som påpekar att man gör fel, säger fel, tycker fel och ser ut på fel sätt.. då är det inte lätt att "stå för den man är". Jag beundrar de människor som orkar stå emot allt som går emot, att det aldrig bryter ner dem. De håller huvudet högt och låter allt skitsnack rinna av dem. Vet inte om jag ska kalla dem starka, men de är förbannat säkra på sig själv. Och sånt gillar jag. Jag gillar dem som bjuder på sig själv, och törs gå klädd hur de vill utan att bry sig om folk som slänger äcklade blickar på dem. Jag är en av dem som kollar en extra gång om jag ser någon som är klädd (i mina ögon) lite väl vulgärt eller "udda". Udda för mig är kläder som man inte ser så ofta, som inte hänger i vilken vanlig klädaffär som helst. Tex HM, Haléns, Ellos, Gina Tricot osv..

Våga vara er själva, det finns dom som uppskattar det, jag är en av dem!

Människorna runtomkring er älskar er oavsett om ni väger 40 kg eller 140 kg. Men om ni med djävulens makt ska gå ner i vikt.. Gör det för er egen skull, och inte för att nån påpekat att du är tjock. Tänk också så här..

Stora kvinnor ger skugga på sommarn, och värme på vintern.

 

 

 

Det var allt för mig ikväll, tror jag :)

Förresten, svärmor och svärfar vart tydligen nöjd över cd fodralet jag gjorde åt dem.
Och det var en jäkla tur det, för jag var inte helt nöjd själv :P

Nu ska jag påbörja ett Othilia album, ett fotoalbum med andra ord :)

 


2010 - tvåtusentio - tjugohundratio

2010-01-04 - 21:51:18

Nu måste jag bara spy ur mig lite... passar det inte, låt bli att läsa.
Och om ni tar åt er, kanske det ligger nånting och gnager i bakhuvudet?


Det är så frustrerande när man inser hur lite ens vänskap är värd. Hur mycket man ställt upp och hur mycket tid man lagt ner på att bara finnas till och vara en lyssnare. Jag har så mycket som ligger och pyr inom mig just nu och jag vet inte hur jag ska bli av med skiten!? Märkligt hur en del människor fungerar. Jag försöker inte få mig själv att framstå som en "ideal" person, eller en bästa vän. För en bästa vän det har jag nog inte. Men jag försöker att vara mina vänner till lags. Jag försöker verkligen att finnas till och förstå människor runtomkring mig. Men nu har det helt enkelt runnit över.

Man gör sig till, och då får man frågan.. "Men varför gör du så?" - Ja ursäkta att jag gjort mig till för att göra nåt extra. Jag är inte en människa som är lätt att förstå sig på, gudarna ska veta att jag är medveten om det. Och jag kräver inte att folk ska tycka och tänka som jag. Men när jag får frågan "Hur skulle du göra/säga/gå tillväga?", då svarar jag, som jag tycker. Mina "närmsta" vänner vet att jag säger vad jag tycker och tänker, ibland kanske jag säger för mycket. Men om ni vet att den risken finns, be mig då inte om råd. Och egentligen ska jag sluta ge mina råd. För när folk kommit underfund med hur dom ska göra, då finns man inte till längre.. BU-FUCKING-HU vad det är synd om mig idag! Jag säger som min mor sa idag.. "Jag kommer att bli en ensam bitter fitta som sitter i min lilla lägenhet". SO BE IT! Det kanske är det bästa.


Nu skriver jag inte det här för att peka ut nån, utan bara för att få ventilera känslorna lite grann. Och som jag skrev tidigare, sticker det i ögonen på er så hänvisar jag till någon annan blogg som passar bättre.
Men nu till nåt helt annat.. Fick träffa svägerska igår (helgen), riktigt gullig tjej. Det trodde jag skulle dröja, eftersom jag sällan är i Dorotea när hon är där. Och hur verkar vara väldigt bra för min bror också, han skiner upp som en sol när han är med henne. Sånt är roligt att se. Och Lina, om du läser det här.. Skit i vad andra säger eller skriver till dig, det enda som betyder nåt är det du själv anser.


Insåg idag att jag saknar familjen Adolfsson/Bergman nå kopiöst mycket!
Noahs underbara kinder, Henkes dialekt och Idas enormt stora hjärta!Åååååååh så underbart, livet är en dans på rosor - med taggiga stjälkar!


RSS 2.0