Gör klart för alla nyfikna..

2011-06-14 - 10:55:45
Nu ska jag göra jävligt klar för alla "super föräldrar" vad jag gjorde i helgen.

Jag var ut i Lördags, jag hade JÄVLIGT roligt. Jag har inte haft så roligt på väldigt länge. Jag drack, vart full, skrattade, umgicks med folk och sjöng i bilen på väg till ÅSELE. Kan ni fatta. Vi åkte till Åsele! Herregud tjejer, vi passerade kommungränsen! Och tänk, folket vi träffa tyckte t.o.m att det var KUL att träffa oss! Thomas hade Eddie, så han var INTE hemma ensammen. Och inte verkat han fått några men heller. Tänk, Eddie var hemma med sin pappa. Är det fel det? Nog är det jävligt märkligt att när mamman går ut och roar sig, då blir det ett jävla kackel. Men när papporna far ut, då är det ingen fara? Har inte en pappa lika stor roll i familjen som mamman? Eller är det så att när man klämt ur sig en unge, då blir man automatiskt FÖRBJUDEN att gå ut och träffa folk? Det är en synd att känna att man behöver komma ifrån ibland? Det ska vara straffbart att "lämna" barnet hemma med EN förälder? Men då måste jag ju ställa en motfråga, hur gör ni när er respektive jobbar? Är det inte lite av samma sak? Då MÅSTE ju en förälder vara hemma, ENSAM med barnet.

Jag säger bara det, vaka med hök näbben över nån annan. Mitt liv är ganska ointressant egentligen.
Så istället för att sitta och vara avundsjuka över att andra faktiskt har ett umgänge utanför familjen, skaffa er ett eget :)Så till alla er, praktfittor! Att leva i "symbios" med sina barn, thats just a load av shit talk!
För att kunna göra det, då måste man ha barnen med sig.. överallt!

Kommentarer
Postat av: Kamilla

det är ju inte något att bry sig om Lisa, det är ju uppenbart att det är avundsjuka.

Mamman i familjen som jag bodde hos i Wien åkte till Sverige och jobbade, tänk hon lämnade barnen ENSAMMA med Au-pair och pappa i VECKOR I STRÄCK!! det du. (Österrike är dessutom betydligt konservativare än Dorotea ;) )

2011-06-14 @ 11:54:30
URL: http://www.mittens.se
Postat av: mickis

Hahahaha! right on :-P

2011-06-14 @ 12:01:33
URL: http://mikaeyla.blogg.se/
Postat av: Evelina

Haha... Praktfittor var ju ett härligt ord!! ;-) klart du ska ut Lisa, så sällan som du är ute så är det ett måste att få komma ut och slappna av och ha kul. Det är du värd. Puss

2011-06-14 @ 12:02:50
Postat av: Jeanette Wallin

Det är väl bra att lämna barnen ensamma med sina pappor ibland, hur skall man annars orka med? Och hur ska fäderna annars få bra kontakt med sina barn? Jag tror inte att man måste leva i symbios med sina barn, men det är väl skillnad på att fara ut någon gång ibland än varje helg.

2011-06-14 @ 14:43:24
Postat av: Caroline

Ut och roa dig och njut av ivet Lisa!!! Bara för att man blivit mamma så ska man inte känna sig instängd i sitt eget hem.

2011-06-14 @ 17:50:59
Postat av: Nina

Japp, håller med. Helt klart ska mammorna få komma ut och lufta sig lite. Inget snack om saken. Har partat 3 ggr på över 3 år men jävlar så roligt jag hade då. Den 9 juli ska jag ut. Då ska jag slå klackarna i taket och jag hoppas vi ses då ;)

2011-06-14 @ 19:04:59
URL: http://ninuz.blogg.se/
Postat av: ara

2011-06-14 @ 21:07:10
Postat av: Sara A

På tal om detta, vi måste ta en vinkväll snart ;)

2011-06-14 @ 21:08:58
Postat av: Moa

Du gör alldeles rätt i att gå ut! Man måste få klä upp sig å festa loss ibland! Åh helt ärligt känner inte jag en enda mamma som inte gått ut bara för att dom fått barn! Lev livet så ni e lyckliga o mår bra å sen skit i resten som förmodligen inte lyckas leva på de viset:) miss you!

2011-06-14 @ 22:04:41
Postat av: Anonym

Föräldrar som lever i "symbios" med sina barn (dvs att aldrig göra något utan att barnen är med), de har förmodligen inga kompisar att parta med.

2011-06-14 @ 23:08:43
Postat av: Therese H

håller med! man måste få göra nåt annat någon gång för att ladda batterierna!=) vi lämnade barnen med farmor och for på logen och dom fick inte heller några men va vi ha sett! ;)

2011-06-15 @ 07:13:03
Postat av: Tomas Sörell

Nej men fyyfaaaan. Var ni ut? Hur gammal är din son? ETT HALVÅR?! Herregud. Jag vet inte jag, men vad jag har hört ska man amma tills dom börjar skolan, leva och andas i symbios, inte utsätta barnet för riskerna att inte banden skall bli nog starka om man går ut en kväll här o där. Nej fyyy så själviskt.. Nej ska man sätta barn till världen ska dom dingla i tissarna tills ta mig fan varrenda levande cell i dom är utdöda fossiler och sedan skall man se till att aldrig roa sig själv - bara barnen/-et.Det är så mycket roligare att sitta hemma själv och predika om hur man ska och inte ska göra då andra roar sig. Gärna tala bakom ryggen på folk lite sådär fult och gärna smutsigt för att höja sig själv till skyarna. Man har ju ett fantastiskt kontaktnät om man lyckas hitta en annan bitterfitta att sitta och resonera med om alla andra oansvariga jävlar. Hej å hå. De ensamma satskapen kommer få äta upp allt det den dagen de inser att de sitter där själva för att de bränt sina broar. Hoppas för guds skull de lever i symbios med sina barn då. Kanske kan de ta igen allt då barnen själva börjar gå ut? Kanske väntar vännerna, kanske finns allt kvar som om tiden stannat? Kanske har man lyckats med att bli en felfri förälder men tappat titeln som individ - människa? Vad vet jag.. Allt för symbiosen..Ut och roa er, får barnen "men" av att vara med sin pappa kanske man bör se över sin relation.. Men som sagt, detta är bara ord från en ensamstående nollbarnsfar - vad vet jag?

2011-06-16 @ 17:02:55
Postat av: Sofi H

Heja ensamstående nollbarnsfadern!! Klockrent ;)

2011-06-19 @ 22:01:12
URL: http://sojf.wordpress.com
Postat av: Angelica

Kan inte vara roligt för den mamma som inte kan lämna sitt barn hos pappan. Har man då valt att skaffa barn med någon man inte litar på?

2011-06-21 @ 11:15:00
URL: http://gekaeriksson.blogg.se/
Postat av: Nina

Älskar Tomas kommentar!

2011-06-22 @ 22:14:49
URL: http://ninuz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0