Vardagen

2011-11-02 - 20:36:39
Något jag saknar här hemma är en kökslampa ovanför matbordet. Den fina lampan jag fick av Maud och Jimmy när jag fyllde 20 fungerar inte längre. PANG, sa det och så var den svart. Vet inte vad som är fel heller? Om jag hade haft råd i dags läget hade jag köpt mig en ny lampa.

En sån här lampa skulle jag vilja ha, skulle passa jätte bra ihop med fönsterlamporna :) Skulle väl egentligen passa på medans man har rabatt på Ellos, men det finns som sagt inte utrymme just nu. Vi har försöka spara ihop pengar så vi kan köpa oss en ny säng, då det kommer en person och köper/hämtar våran säng nästa vecka. Vill ha en kontinentalsäng så man slipper att madrasserna åker isär, och sen har vi ingen som helst nytta av att ha en elevationsfunktion då vi inte använder den. Hade först tänkt att bara kosta på nya madrasser, men insåg ganska fort att det inte funkar. Att ha en resårkärna i elevationssängen är ingen smart idé.


Annars är väl det mesta som vanligt, min vardag är lite gråare men jag håller huvudet över vatten ytan. Tar lite på krafterna men det får gå :) Skulle gärna förklara anledningen till att det känns tungt och grått, men jag kan inte sätta fingret på vad det är.Den här drängen får mig att kliva upp ur sängen på mornarna, även hans far får mig att orka och vilja kliva upp.
Utan dem hade jag nog bara legat i sängen och tyckt synd om mig själv.Den 2 december åker vi till Åsele för att lämna lillgubben hos farmor och farfar, sen drar vi vidare till Umeå för att bo på hotell 2 nätter. Tänkte försöka oss på att handla lite presenter/julklappar till barnen. Slippa tänka på blöjbyten, mat tider och underhållning. Bara få fokusera på oss, oss och oss. Det blir bra! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0